Milica Gutović, ćerka pokojnog Laneta Gutovića ponovo se obratila javnosti povodom testamenta svog oca, koji smatra spornim. Ona je sada objavila prepisku sa anesteziologom.

Ćerka pokojnog Milana Laneta Gutovića objavila je na svom Fejsbuk profilu, detaljno objašnjenje anesteziologa, koji je prema poznatim informacijama o glumčevim poslednjim danima u bolnici objasnio da on tada nije bio u stanju da rasuđuje i sastavi testament.

Foto: Foto: Beta, Printscreen

 

–  Posete u kovid bolnicama su bile zabranjene tokom cele pandemije, bez obzira na težinu kliničke slike obolelih. Kako vidim, vaš otac je par dana pre navedenog događaja, u trenutku kada se fotografisao, već bio na respiratoru, ali na neinvazivnom modu, što znači da je u tom trenutku bio jako lošeg stanja. To opet znači da mu je i moć rasuđivanja bila jako smanjena – navodi lekar, pa dodaje:

Foto: printscreen/facebook

 

– Kako vreme prolazi, na dan kritičnog događaja, kada je došlo do navodne posete prijatelja, njegovo opšte stanje, a samim tim i moć rasuđivanja je bilo sigurno mnogo gore nego onog dana kada je nekako uspeo da napravi fotografiju. Pretpostavljam da nije mogao ni da se javi na telefon? S obzirom na to da je u toku istog dana intubiran, znači uspavan, uveden u anesteziju, nema nikakve šanse da je u vreme kritične posete prijatelja bio u stanju da rasuđuje i daje izjave takvog tipa – napisao je anesteziolog i predložio Gutovićevoj da se zvanično obrati upravi Vojnomedicinske akademije u Beogradu u kojoj je njen otac lečen.

Milica je objasnila da tek sad vidi koliko je važna Milanova fotografija iz bolnice koju je objavila i zahvalila se na podršci koju dobija.

Iako mi je bilo teško smatrala sam da je važno podeliti sa javnošću fotografiju mog oca koja je uslikana 16. avgusta 2021 godine. Sad vidim koliko je ona važna! Dakle, samo 2 dana pre nego je prebačen na invazivni respirator. U želji da mi pomogne, obratio mi se doktor anesteziolog. On je u potpunosti razjasnio situaciju u kojoj se tata našao – napisala je Milica.

Ovde je živeo Lane Gutović, stanovao tu i sa prvom i sa drugom ženom! Komšije složne u jednom:

sledeća vest

Izbori 2024

Đilasova koalicija se ruši kao kula od karata! Grbović: Raspad Ana Brnabić se sastala sa predsedavajućim iz OEBS-a i najavila još jedan sastanak

Izbori 2024

Ana Brnabić se sastala sa predsedavajućim iz OEBS-a i najavila još jedan sastanak

Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Ana Brnabić sastala se danas sa predsedavajućim Organizacije za evropsku bezbednost i saradnju (OEBS) i ministrom spoljnih i evropskih poslova i trgovine Republike Malte Ijanom Bordžom i obavestila ga da je sutra pozvala sve parlamentarne stranke na još jednu rundu razgovora o implementaciji preporuka Kancelarije OEBS-a za demokratske institucije i ljudska prava (ODIHR).

Sutra nastavak konsultacija u Skupštini, pripremljene zakonske izmene! 'Izbori nisu pijaca' - Božić: Principi i Tepić ne idu zajedno! Nikolić: Narod je davno lopove poslao u političku prošlost

Izbori 2024

Nikolić: Narod je davno lopove poslao u političku prošlost

Ne zna se da li žalosnije ili odvratnije izgleda kako je Đilas upregao sve svoje službenike da svakodnevno klepeću priču o bojkotu izbora, ne bi li ga na taj način spasili od odgovornosti za loš rezultat i činjenicu da je narod, davno, lopove i tajkune poslao u političku prošlost.

Originalni tekst