VARLJIVO LETO ’68 SNIMLJENO JE ZA 23 DANA, a evo zbog čega su STALNO PREKIDALI kadrove! Štimca pamte po MESI-MESI sceni, a evo kako danas na to reaguje!

0
101

Legendarni film "Varljivo leto '68" završen je za svega 23 dana iako je snimanje stalno prekidano i to zbog dece glumaca koja su tražila da piške!

RAZVODI SE NAŠ POZNATI GLUMAČKI PAR! PUKLO – glumac se ISELIO IZ STANA, a evo šta je sa DETETOM!

RAZVODI SE NAŠ POZNATI GLUMAČKI PAR! PUKLO - glumac se ISELIO IZ STANA, a evo šta je sa DETETOM!

SKRASIO SE SA 25 GODINA MLAĐOM! Poznati glumac ima BURAN LJUBAVNI ŽIVOT – pričalo se da mu je BRAK SA GLUMICOM PRED PUCANJEM, a ovo je ISTINA!

SKRASIO SE SA 25 GODINA MLAĐOM! Poznati glumac ima BURAN LJUBAVNI ŽIVOT - pričalo se da mu je BRAK SA GLUMICOM PRED PUCANJEM, a ovo je ISTINA!


RAZVODI SE NAŠ POZNATI GLUMAČKI PAR! PUKLO - glumac se ISELIO IZ STANA, a evo šta je sa DETETOM!


RAZVODI SE NAŠ POZNATI GLUMAČKI PAR! PUKLO – glumac se ISELIO IZ STANA, a evo šta je sa DETETOM!

sledeća vest

Reditelj Goran Paskaljević, koji je preminuo 25. septembra u 73. godini, izabrao je 1984. godine Slavka Štimca, Ivanu Mihić i Andriju Mrkaića za uloge u ovom ostvarenju. Njihove roditelje glumili su Bata Stojković i Mira Banjac, koja je otkrila kroz kakve su muke prošli da bi dobro odradili svaku scenu.

printscreen

Za Štimca se već tada znalo da je fantastičan glumac, a mala Mihićka (13) bila je preslatka devojčica. Svi smo uživali radeći sa njima, a naročito sa Andrijom (8), koji je glumio najmlađeg člana porodice Cvetković. Često smo prekidali snimanje jer su deca tražila da odu do toaleta ili da jedu nešto. Mali Andrija nam je zadavao najviše muka jer je tražio da piški baš u trenucima kada je trebalo da uđe u kadar – priseća se Mira rada na kultnom filmu.

Ona kaže da su ekipi filma ove situacije bile smešne iako su zbog njih morali da prekidaju posao.

EKSKLUZIVNO – PRVI KADROVI JUŽNOG VETRA 2! Snimano na GRANIČNOM PRELAZU – pojavljuju se DVE NOVE ZVEZDE u filmu!

EKSKLUZIVNO - PRVI KADROVI JUŽNOG VETRA 2! Snimano na GRANIČNOM PRELAZU - pojavljuju se DVE NOVE ZVEZDE u filmu!

NIJE JOJ DOŠAO NA VENČANJE! Ovo je ćerka Aleksandra Berčeka – bila je u BRAKU SA POZNATIM PEVAČEM, pa PUKLO! Glumac nikada nije podržao tu VEZU (FOTO)

NIJE JOJ DOŠAO NA VENČANJE! Ovo je ćerka Aleksandra Berčeka - bila je u BRAKU SA POZNATIM PEVAČEM, pa PUKLO! Glumac nikada nije podržao tu VEZU (FOTO)

Svima nam je to bilo veoma simpatično. To su bila samo deca, pa se niko nije ljutio. Njima je u tom dobu teško bilo reći da snimaju dva sata bez jela i pića. Voleli smo ih, a mali Andrija nam je bio jako privržen. Bili smo kao prava porodica.

printscreen

Bez obzira na brojne prekide snimanja, film je završen u rekordnom roku. "Variljivo leto '68" jedan je Od omiljenih domaćih fiImova i posle više od tri decenije, a citati iz ovog ostvarenja i danas su popularni. Gotovo da nema čoveka u Srbiji koji nije barem jednom izgovorio ili čuo rečenicu "Me-si, mesi neće ništa da ti škodi".

Međutim, glumcu Slavku Štimcu je dojadila.

Kad god me sretnu na ulici, dobace mi: "Mesi, mesi, neće ništa da ti škodi". Neprijatno mi je što se taj film pamti baš po toj sceni u kojoj dodirujem Jagodinkine grudi – iskren je Štimac.

printscreen

Ni njegova partnerka iz filma Dragana Varagić, koja je glumila Jagodinku, nije srećna što joj je ova uloga obeležila karijeru.

– U početku mi je bilo simpatično što su me povezivali s tom ulogom, a sada mi je to postalo zamorno. Reč je o jednoj simpatičnoj tinejdžerskoj sceni između Slavka i mene i to je razlog što se i danas taj film gleda sa toliko nostalgije.

Pratite nas na društvenim mrežama
PROČITAJTE JOŠ

Original Article