Mađarski reprezentativac Barnabaš Varga juče je doživeo nezgodu, kada su ga sa stadiona iznosili pokrivenog čaršavima. Nije delovalo da je fudbaler dobro, međutim kasnije su se oglasili i obelodanili da je bio u svesnom stanju pri iznošenju sa travnate podloge.

ВАРГА ОПЕРИСАН: Супруга репрезентатвица Мађарске објавила лепе вести (ФОТО)

FOTO: Tanjug/AP

Kasnije je javljeno da je doživeo prelom jagodične kosti i potres mozga.

Fudbalerov agent Peter Paunoh je otkrio da napadača očekuje operacija, a sada se porukom na društvenim mređama oglasila i supruga fudbalera koja je potvrdila da je operacija uspešno obavljena.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

– Hvala svima na porukama podrške. Barni je preživeo operaciju. Sad ga čeka odmor, ali će sve biti u redu – napisala je Barnabašova supruga Laura, uz fotografiju svoje ruke kako drži muževljevu.

Foto: Printskrin/Instagram/lauraskrapits

Tekst potpisa

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Originalni tekst