U „Eliti“ postoje oni koji su popularni i oni koji su uglavnom nebitni za čitav program. Bitni su oni čije se priča prati iz sata u sat, dok postoje oni koji su gotovo deo scenografije.

Aneli Ahmić, Anđelo Ranković, Stanislav Krofak i Lepi Mića, koji spadaju u bitne igrače ove sezone, odlučili su da se našale i sprdaju sa Božom Džounsom. Pošto svi znaju da je toliko nebitan da sigurno nikad neće gostovati u Ami Dži šou programu, gde uglavno dolaze najatraktivniji zadrugari, oni su terali Božu da odglumi da odlazi iz rijalitija kako bi gostovao u ovoj emisiji

Foto: printscreen

 

On se tom prilikom obukao od glave do pete, te je izašao iz paba kako bi teatralno ušao. Aneli ga je najavila, a on je ponosno ušao u pab, dok su mu se svi smejali. 

Oni njemu nis rekli da je sve to šala.

Foto: printscreen

 

– Sad će početi plakati – rekla je Aneli. 

– Kakav kompleksaš! Što mu nise rekli da neće da ide zaista u Ami dži – pitala je Marija Stanivuk

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Goca Džhverović nikad iskrenije provorila o Teodori i njenom ljubavnom životu!

sledeća vest

Izbori 2024

Razbijena glava jedne žene, mučki, sa leđa u centru grada nije dovoljna! Nastavlja se kampanja maltertiranja I drugog dana sednice nasilje i cirkus opozicije! Miki Aleksić pokušao da nasrne na Stojana Radenovića, reagovalo obezbeđenje! Ekstremno nevaspitanje i nekultura đilasovaca!

Izbori 2024

I drugog dana sednice nasilje i cirkus opozicije! Miki Aleksić pokušao da nasrne na Stojana Radenovića, reagovalo obezbeđenje! Ekstremno nevaspitanje i nekultura đilasovaca!

U Skupštini Srbije danas je danas nastavljena rasprava o izboru predsednika parlamenta. Poslanici Skupštine Srbije raspravljali su u ponedeljak o predlogu, koji je obrazlagao šef poslaničke grupe „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“ Milenko Jovanov, da predsednik Skupštine Srbije bude potpredsednica SNS Ana Brnabić. Taj predlog podržale su Srpska napredna stranka, Socijalistička partija Srbije, Savez vojvođanskih Mađara, Jedinstvena Srbija, Pokret ujedinjenih penzionera Srbije, dok su se protiv izjasnile Srbija protiv nasilja, Nova Demokratska stranka Srbije, Mi glas iz naroda dr Branislav Nestorović i Mi glas iz naroda.

Mali: Vlast se osvaja na izborima, a ne uličarskim ponašanjem u Skupštini! Dačić: Podržavamo izbor Ane Brnabić za predsednika Skupštine! Jovanović: Osuđujem nasilje licemernih predstavnika opozicije

Planeta

Britanci objavili koje gradove će im Putin uništiti! Ludilu Londona nema kraja, ubeđeni su da Rusija sprema napad! Smrtonosno! Ovo nije viđeno od Drugog svetskog rata: U Crvenom moru se vode teške borbe Putin pokrenuo lavinu, Moskva traži sa kim će dogovoriti mir u Ukrajini? Zelenski je aut, Zalužni nacista, Sirski izdajnik...

Težak izbor

Putin pokrenuo lavinu, Moskva traži sa kim će dogovoriti mir u Ukrajini? Zelenski je aut, Zalužni nacista, Sirski izdajnik…

Ko će postati sledeći predsednik Ukrajine – Oleg Carev, Valerij Zalužni, Aleksandar Sirski, Natalija Poklonskaja, Sergej Aksenov…. Neko treći?! Poruka predsednika Rusije Vladimira Putina kako pitanje, nakon otkazivanja predsedničkih izbora u Ukrajini, sa kim će Rusija pregovarati još čeka odgovor, proizvela je pravu licitaciju imena koji bi mogli da zamene Volodimira Zelenskog u Kijevu!

Ukrajinci

Originalni tekst