Rijaliti učesnica je po napuštanju imanja u Šimanovcima prokomentarisala dešavanja unutar kuće.

U „Eliti 7“ sinoć se održalo još jedno vanredno izbacivanje, a rijaliti program, sa najmanje glasova publike, napustila je Danka Grujić. Nju je u studiju sačekala Dušica Jakovljević, a Danka je tom prilikom otkrila kako se oseća.

Kako si?

Presrećna sam, znala sam da ću ja ići. Kad pogledam sad, već se zna ko će ostati u super finalu.

Ko se najviše uplašio večeras?

Mislim da je Luka. Jeleni se ne ide, ali Nemanji se baš išlo. Mislim da se baš razočarao sad – rekla je Danka.

Šta ti je rekao sad?

– Izljubili smo se i rekao mi je da sačekam.

Kako sad vidiš ljude koji su ostali tamo?

Ništa mi se nije svidelo, jedino te igrice i žurke.

Ko te najviše razočarao?

Foto: printscreen youtube/pink.rs

 

– Anđelo, počeo je prvi da me napada. Smatrala sam da je kulturan i vaspitan momak, a ne da napada žene.

Da možeš da promeniš nešto, šta bi promenila?

Bila bih otresitija. Ja sam uvek ljubazna prema drugima, ali oni nisu bili ljubazni prema meni. Kad su preterivali, trebalo je da budem otresitija. Tamo sam bila sama, a ubacivalo se njih 20 na mene jednu. Sad imaju sliku, koja uopšte nije takva.

Koji su najveći foliranti u kući?

Foto: printscreen youtube/pink.rs

 

– Ima mnogo foliranata stvarno. Mislim da Aneli i dalje voli Asmina, brzo je ušla u odnos sa Janjušem. Sad deluje polupano i iscrpljeno. Mislim da joj nije trebalo da tako brzo uđe u drugi odnos. Mislim da se vole, ali kao da nisu srećni jer se to desilo.

Misliš li da bi mogli da se pomire?

Mislim da mogu, imaju dete. Sad je haos u kući, svi su krenuli na Janjuša. Vređanje Aneli ne opravdavam, ali oni ga napadaju i za druge stvari. Pitao ju je pred svima da li želi nešto s njim i to dva puta. Ona menja priču.

Ovo je beba Aneli i Janjuša! Objavljena fotka ultrazvuka i lekarskog pregleda - evo kako sve izgleda (FOTO)

sledeća vest

TV

Ako Zapad bude nametao svoj mir, Putin će biti prinuđen da reaguje! Stvara se nova mapa Starog kontinenta! (VIDEO) Srpsko jedinstvo trn u oku Zagrebu i Sarajevu! Vučić želi region mira i stabilnosti (VIDEO) Putin će uraditi ono čega se svi plaše, ako Zapad nastavi da provocira! Sudbina Ukrajine se nalazi u ruskim rukama (VIDEO)

Live TV

Putin će uraditi ono čega se svi plaše, ako Zapad nastavi da provocira! Sudbina Ukrajine se nalazi u ruskim rukama (VIDEO)

U novom izdanju emisije Rat uživo, o aktuelnim ratnim žarištima u svetu, odnosima Rusije i Zapada, ali i o mirovnom samitu u Švajcarskoj, govorili su gosti prof. Miloš Laban, politički analitičar, Danijel Simić, osnivač portala „Frontal.rs“, Dejan Jelača, novinar i prof. dr Branko Nadoveza iz Instituta za noviju istoriju.

Amerika sprema svog vazala za rat sa Putinom! Zarobljena Evropa živi u strahu od

JOŠ TV VESTI

Originalni tekst