Nenadov otac, Zoran, ispričao je kako sumnja da je Vanja besna na njegovog sina jer nije želeo da joj prepiše stan.

Otac repera i rijaliti učesnika, Nenada Aleksića, Zoran Aleksić, prokomentarisao je sinovljevu vezu sa Mionom Jovanović i istakao da su njihove svađe sitne jer se uglavnom, kako on kaže, prepiru oko gluposti.

Tom prilikom Zoran se osvrnuo i Nenadovu bivšu suprugu Ivanu, za koju nakon svega, nije imao negativan komentar. 

Foto: Instagram printscreen

 

– Zbog gluposti se oni svađaju, to je temperament u pitanju. Možda Nenad očekuje više, možda je ona takva da neće da popusti. Ali okej, gledam neke trenutke da mi je drago – rekao je Zoran i dodao:

Nenadov otac je istakao da Vanji sigurno zasmetalo to što Ša nije želeo da prepiše stan na nju. 

– Nenad je pre ulaska u rijaliti podneo papire za razvod i došlo je do toga da je ona spakovala stvari i otišla. To se desilo kad je on prodao stan i prešao u drugi stan da ga oprema. Nenadu je najveći san da postane otac. Ne znam šta je među njima bilo pre, misim da joj je smetalo što on nije hteo stan da prepiše na njeno ime. Zabolelo me što je ona pričala da on nema para, ima… Sigurno je da su prenaglili kad su ušli u brak. Ona govori da je Nenad psihopata, a njeno dete je pazio bolje negov otac. On možda burnije reaguje, ali on nije nasilnik. Neka te njegove bivše vide kako su one radile i kakve su one bile – poručio je Nenadov otac.

Foto: ATA Images

 

Zoran je zatim otkrio da je uvek imao korektan odnos sa Ivanom, kao i da je ona jedina koja nikada ništa loše nije pričala za njegovog sina. 

– Ivana i ja smo uvek imali korektan odnos. Ja sam pročitao tu njenu izjavu, ona je jedina koja nikad nije koristila te izraze psihopata i slično… Ona je samo rekla da to nije onaj Nenad s kojim je ona živela. Ništa ružno nije imala da kaže o Nenadu i tom braku – rekao je Zoran u emisiji „Premijera Vikend Specijal“.


Latice ruža na krevetu, romantične slike, crveni baloni! Anastasija Ražnatović pokazala kakvo iznenađenje ju je sačekalo u hotelskoj sobi (FOTO)

sledeća vest

Originalni tekst