Svima je poznata priča kako je Lepa Brena išla kod Baba Vange, a kako je pevačica priznala, ona nije jedina proročica kod koje je išla.

Lepa Brena se jednom prilikom prisetila čoveka koji joj je u ranom detinjstvu predvideo veliki uspeh.

– Dva proroka su bili krucijalni u mom životu. Kada sam imala 14 godina, bila sam u to vreme klinka koja nije toliko izlazila po diskotekama. Sećam se da sam sa svojom mamom bila kod komšinice teta Sene. Došao je jedna stariji čovek, koji je zamolio za času vode. Brzo sam ustala i dodala mu je. On je ušao i seo u prostoriju. Pitao me je čija sam, na šta se nadovezao: “Vidite ova vaša ćerka, ona će biti jako, jako poznata. Koliko očima vidi, toliko će ići daleko. Koliko ruke raširi, toliko će moći da uzme“. Tada sam već pomislila kakve su ovo gluposti – prisetila se pevačica, pa dodala:

Foto: IM Live Production

 

– On se na to sve nadovezao i rekao da ću biti poznata kao Josip Broz Tito, u tom trenutku sam izgovorila: “Ovo je totalna glupost, nešto što je nemoguće”. Pogledao me je i poručio mi: “Bolestan sam čovek i idem na Sremski front, bolujem od dijabetesa. Molim te, kada se to desi, seti me se. Pomisli na mene i upali mi sveću”. Ja ću sad da se rasplačem koliko je to za mene bio emotivan momenat. Tada sam bila dete i nisam mogla ni da pretpostavim šta mi sudbina sprema. I dan danas ga se sećam, uvek mu zapalim sveću – ispričala je Lepa Brena u emisiji „Amidži šou“ i dodala:

Foto: IM Live Production

 

– Drugi put sam doživela proricanje sudbine kada sam pevala koncerte po Bugarskoj. Tada su mi rekli da moram da odem kod Baba Vange. Kada ste jako mladi, plašite se šta će vas sačekati u budućnosti. Spavala sam na šećeru noć pre toga, jer su mi rekli da tako mora. Gledala sam da se skromno obučem, kako me ljudi ne bi prepoznali.

Foto: printskrin

 

– Kada sam kročila kod Baba Vange, poručila mi je: “A ti li si Lepa Brena? Pre pet godina sam napisala u mojoj knjizi da ćeš se ti pojaviti i sleteti sa neba. Žena srebrno-plave kose i da će te narod u Bugarskoj voleti kao svoju. Udaćeš se za čoveka koji će nositi belu uniformu. Napravićeš i veliku kuću gde će svi koji pevaju i sviraju biti zajedno, a rađaćeš samo mušku decu, nećeš imati devojčice. U zrelim godinama ćeš raditi fantastične poslove”. Sve mi je to Baba Vanga prorekla i sve je na kraju bilo tačno. Nisam joj na početku verovala, ali posle sam shvatila da je sve istina što priča – ispričala je Lepa Brena.

Dragana Mirković o finansijama nakon razvoda:

sledeća vest

TV

Američki privatni vojni kompleks zarađuje i trlja ruke! Ukrajina je jedna od najzaduženijih zemalja na svetu! (VIDEO) Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)

Live TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)

Vladimir Putin ne želi da započne rat sa NATO – om! Moskva ne traži konfrontaciju sa američkim satelitima u istočnoj Evropi, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin. Više zapadnih zvaničnika pokušalo je da prikupi podršku za dodatnu pomoć Ukrajini tvrdeći da Moskva neće stati ako Kijev bude poražen na bojnom polju. Putin se osvrnuo na ove tvrdnje tokom posete vazduhoplovnoj bazi Toržok u Tverskoj oblasti i rekao da su besmislica! Na ovu temu u „Info jutru“ govorili su Vladan Dinić, novinar i Nenad Vuković, predsednik Udurženja lobista Srbije.

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO) Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom! (VIDEO)

Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom! (VIDEO)

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji „Info veče“ Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

JOŠ TV VESTI

Originalni tekst