Devin Antonović, koji je javnosti postao poznat kao vanbračni sin Miroslava Ilića, što je dobilo i sudski epilog koji je riješen u njegovu korist, po svemu sudeći ispunio je svoj “američki san”.

Naime, Devin je kupio luksuznu kuću u Americi gdje živi sa svojom majkom, a nekretninom se na društvenim mrežama pohvalila upravo Mirjana Antonović.

Sada je objavila fotografije luksuzne vile koja se nalazi na samoj plaži te otkrila u kakvim zapravo oni uslovima žive imajući u vidu da su nerijetko govorili kako njih imovina ne interesuje, te da im je jedino bilo bitno dokazivanje očinstva.

S obzirom na to da je vanbračni sin Miroslava Ilića po profesiji ljekar, ne čudi što je relativno mlad uspio da se finansijski obezbijedi te njegov dom sa predivnim pogledom na more pored ogromnog dvorišta krasi i raskošna unutrašnjost koja je u bijelim i sivim tonovima.

U Devinovom novom domu dominiraju visoki plafoni, bijeli namještaj, a posjeduje i kamin u centralnom dijelu dnevnog boravka.

Također se u domu nalazi i nekoliko gitara i najmodernija tehnika, a Mirjana je u opisu fotografija istakla:

-To sto je prikazano na youtube- u je greška i nisu slike Devinove kuće. Ovo su prave slike Devinove kuće- napisala je Devinova majka.

(Express/Espreso)

The post VANBRAČNI SIN MIROSLAVA ILIĆA JE DOKTOR: Mirjana Antonović pokazala njegov luksuzni dom u Americi appeared first on Express.

Original Article