SRĐAN Lalić, svedok okrivljeni u postupku koji se vodi protiv Veljka Belivuka, Marka Miljkovića i ostalih optuženih za pripadnost njihovoj kriminalnoj grupi, nastavlja danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da odgovara na Miljkovićeva pitanja.

(УЖИВО) Наставља се суђење криминалном клану Вељка Беливука - Лалић и данас раскринкава групу

Foto Tanjug

Tokom jučerašnjeg dana bilo je veoma burno u najvećoj sudnici u Ustaničkoj ulici. Miljković i Lalić, koji je sa Tužilaštvom za organizovani kriminal sklopio sporazum o svedočenju, na osnovu kojeg bi trebao da bude osuđen na 18 godina zatvora, razmenjivali su teške reči i optužbe.

Sudija, Vinka Beraha Nikačević u jednom momentu je morala da opomene i optuženog i svedoka da vode računa kako se obraćaju jedan drugom. Miljković je i opomenut da ne postavlja pitanja koja nisu u vezi sa optužnicom, na šta je on naveo da on postavlja pitanja samo na osnovu onoga što je Lalić govorio u slobodnom izlaganju i istakao da ima još mnogo pitanja da mu postavi.

U ovom delu postupka zakazani su glavni pretresi i za sutra i petak. Prema optužnici Tužilaštva za organizovani kriminal, okrivljenima se na teret stavljaju sedam ubistava, otmice, trgovina narkoticima, nedozvoljeno posedovanje oružja, a pojedinima i silovanje.

BONUS – NAJAKTUELNIJI VIDEO-SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

PREMINUO LAĆA RADULOVIĆ

PREMINUO LAĆA RADULOVIĆ

TEKSTOPISAC Milan Laća Radulović, sin pokojne Marine Tucaković i kompozitora Aleksandra Fute Radulovića, iznenada je preminuo danas, saznaju “Novosti”

20. 12. 2022. u 14:08

Originalni tekst