Sanja i Zorica su otkrile da je Teya Dora bila presrećna nakon što je saznala da je prošla u finale, kao i da se nadaju da će Srbija ove godine odneti pobedu na „Evroviziji“.

Pevačica Teya Dora sinoć se plasirala u veliko finale „Evrovizije“. Talentovanu umetnicu ćemo imati prilike još jedom da gledamo u subotu, 11. maja u Areni u Malmeu.

Sada su se direktno iz Malmea u Kolegijum na Informer TV uključile pevačica Sanja Vučić i novinarka portala „Telegraf.rs“, Zorica Radulović, koje su sumirale utiske nakon prve polufinalne večeri. 

 – Srbija treba da bude ponosna. Teya Dora je sinoć ponosno predstavljala našu zemlju i uvela je u finale ovog takmičenja. Jako je važno za nas kao državu da imamo taj kontinuitet finala. Ovo je šesta godina kako smo u finalu. Sinoć je ovde bile i Konstrakta, kao i Bojana Stamenov, one su učestvovale na Balkan partiju zajedno sa Tatjanom Matejaš Tajči. Održale su veliku žurku na kojoj je Teya Dora odjedno i proslavila ulazak u finale – rekla je Zorica. 

Sanja Vučić je istakla da je Teya Dora bila presrećna što je prošla u finale. 

– Najgore je prošlo, dobro je da smo bili u prvoj polufinalnoj večeri i da smo sa tim završili. Nisam imala sumnje da li ćemo ući u finale jer nas ta energija prati godinama i Teya Dora je bila fenomenalna, jako mi je drago zbog nje jer je bila presrećna. Srele smo se na toj žurki nakon finala i bila je presrećna – istakla je pevačica. 

Foto: Foto: Tanjug/AP

 

Zorica se osvrnula na celokupnu „Evrovizije“ i tom prilikom je rekla kako je cela atmosfera mnogo lošija nego prošle godine. 

– Evrovizijska atmosfera je utihnula ove godine. Mnogo skromnija atmosfera je nego prethodnih godina. Juče je nastupila Irska koja je izazvala velike reakcije. Ona je svoj nastup nakon prolaska u finale obrazložila i kako je rekla, posvetila ga je narodu u Plestini, kao i da je to njen svojevrstan doprinos jer je želela da pošalje poruku da napadi treba da stanu. Pored Teya Dore dalje su prošle sve bivše republike , Slovenija i Hrvatska, tako da jedno uspešno veče za bivšu Jugoslaviju – izjavila je Zorica.

Foto: Foto: Tanjug/AP

 

Sanja je za kraj priznala koje mesto očekuje da će Srbija zauzeti na prestižnom muzičkom takmičenju. 

– Nadam se da ćemo biti u prvih deset, ali tek treba da vidim drugo polufinale da vidim svoj sud – rekla je Sanja. 

Kažnjena tri učesnika

sledeća vest

Originalni tekst