Nemanja je organizovao večeru za Anastasiju, a mlada pevačica je snimila romantične kadrove i sve podelila na svom Instagramu.

Anastasija Ražnatović i njen partner, fudbaler Nemanja Gudelj otputovali su na Ibicu, odakle redovno kače slike i snimke sa ove egzotične destinacije.

Cecina naslednica se pohvalila kakvo joj je iznenađenje priredio partner. Naime, Nemanja je organizovao gala večeru za svoju dragu, a ona je sve to snimila i podelila na svom profilu. 

Fudbaler nije štedeo novac, pa je tako na stolu pored raznovrsne hrane bio i šampanjac, buketi ruža u crvenoj i beloj boji, kao i šareni baloni. 

– Romantična večera – napisala je Anastasija.

Za kraj večeri, Nemanja je kupi Anastasiji još jedan buket, a ovaj put je ipak bio u roze boji. 

Podsetimo, Anastasija je nedavno ubacila na svoj profil sliku sa Nemanjom, a ono što je primetno jeste to da su oboje bili obučeni od glave do pete u isti brend. Pevačica je obukla dugačku crnu haljinu poznatog italijanskog brenda koja košta 5.428 evra, a Nemanja je za ovu priliku odabrao prsluk, za koji je izdvojio čak 2.500 evra! U dinarima, ova dva komada koštaju oko 929.000 dinara.

Foto: Printscreen/Instagram

 

Nemanja Gudelj je inače nedavno bio na transplantaciji kose, a na fotki se već nazire njegova nova frizura.

 

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Originalni tekst