Oglasio se prvi put Gazda Paja nakon što je došlo do prekida saradnje između njega i Jelene Karleuše.

Poznati reper i tekstopisac, Gazda Paja, nije do sada želeo da govori o sukobu sa Jelenom Karleušom i prekidu saradnje. Međutim, sada je odlučio kratko da prokomentariše tu temu i rekao šta ga je najviše pogodilo.

– Ne znam šta da kažem. Ja sam imao neke tekstove tu za nju, imali smo saradnju na tom njenom novom albumu, ali oni su onda rešili da uzmu te tekstove i prebace ih u druge aranžmane, melodije i tempo. Na kraju ispada da nisam radio to što sam pisao. Nije da mi se nije dopalo, ali bio sam vrlo iznenađen. Nemam sad neki poseban komentar na sve to, nisam dosad ni pričao na ovu temu. Nešto razmišljam, kada bih unajmio tekstopisca, verovatno bih i ja uradio neki svoj gas. Lično moje mišljenje, taj prvobitni aranžman i tekst su mi bili ludilo – istakao je reper za televiziju „E“, a onda se dotakao i pitanja buduće saradnje s Karleušom:

Foto: Foto: ATA images

 

– To je pitanje za nju. Ja sam trenutno u fazonu: „Nemojte da me zovete za duet ako mi ne padnete u ruke! Ja ću vas uhvatiti, samo mi verujte, ali nemojte da se ja više bacam u vaše ruke, molim vas“ – završio je Paja.

Podsetimo, Jelena Karleuša je ostala jako uvređena Gazda Pajinim postupkom. Nakon izlaska novog albuma JK, reper nije imao reči hvale za pesmu „Benga“, iako je on autor teksta.

Pevačica je nedavno u jednom podkastu ispričala zbog čega više nije u dobrim odnosima s reperom.

– „Bengu“ je radio nevaljali dečko Gazda Paja. „Benga, Benga, sudar naših ega…“ Jedan ozbiljan dril i ozbiljna priča. To je ono što mali Vojaž pokušava bezuspešno. Tekst je pisao Gazda Paja, koji je opet tu potpisan kao autor teksta, i onda se desila neverovatna stvar s tom pesmom, koja je meni jedna od najomiljenijih. Prvi put sam se oprobala u tom žanru, to je taj neki novi zvuk – dril. Neko mi je slučajno poslao ružne komentare Gazda Paje na Iksu. Zamisli, neko te angažuje i da ti mogućnost da sarađuješ s velikom zvezdom, plati te da napišeš taj tekst, i onda s*re* o tom tekstu na Iksu, i to po svom radu. Neverovatne stvari se dešavaju ovde, ali sve je moguće kad je reč o meni – ispričala je JK u podkastu „Why so serious!?“ na WTF radiju.

Foto: ATAIMAGES

 

Inače, Karli i Gazda Paja su dugogodišnji saradnici, pa su tako, osim što je na njenom albumu „Alfa“ potpisan kao autor dva teksta – za pesme „Benga“ i „Lucifer“, 2019. imali i duetsku pesmu „Lajk“, koja je te godine bila jedan od najvećih hitova u regionu.

Džejla o odnosu sa Marijom Šerifović nakon spekulacija da su više od prijateljica

sledeća vest

Originalni tekst