Njih dvoje su par na javnoj sceni Srbije koji su primer ljubavi i skladnosti, a zajedno su prošli mnogo uspona i padova.

Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić
Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčićfoto: Antonio Ahel/ATA Images

Pevačica Jelena Tomašević i glumac Ivan Bosiljčić su godinama u skladnom braku u kom su dobili i ćerkicu Ninu, a njihova ljubavna priča je od samog početka zanimljiva.

I pre nego što su se upoznali, Ivan je gledao jedan Jelenin nastup i bio oduševljen njenom pojavom, međutim njihova veza je svojvremeno prošla i kroz krizu, pa su bili rastavljeni čak godinu dana.

 – Dok sam živ pamtiću momenat kada sam ovaj nastup gledao na televiziji. Pre 11 godina. Danas je ona moja žena. I ja njen muž. Jutro 2005. godine – napisao je Ivan jednom prilikom.

Pisalo se kako je popularni glumac tada bio u kratkoj vezi sa balerinom Lidijom Novaković, međutim, na kraju, ljubav prema Jeleni je pobedila.

Ovog puta, pevačica je iskoristila Instagram kako bi čestitala rođendan svom suprugu, a njihova zajednička fotografija je privukla bezbroj lepih reakcija i komentara, dok je Ivan odgovorio gomilom emotikona u obliku srca.

– Srećan rođendan, ljubavi – napisala je Jelena u opisu fotografije.

Originalni tekst