Pevačica Ana Nikolić našla se u žiži interesovanja javnosti prethodnih dana zbog čitavog niza skandala, naročito zbog svađa sa menadžerom Sašom Mirkovićem i šokantih tvrdnji o konzumiranju opijata, ali i zbog narušenog fizičkog izgleda i rana po licu.

Pevačica se večeras pojavila pred pripadnicima sedme sile ispred doma u srpskoj prestonici, kojima je pre toga, dok su je čekali, slala pića da prekrate vreme.

Foto: ATAIMAGES

 

Predaja nije opcija! Odlično sam, što? Slala sam vam kafe da se osvežite. Nisam ni znala kakvu podršku imam od ljudi. Kad ti Bog oduzme nešto… Da, delujem kao jaka žena, ali zapravo ume da bude i teško i naporno. Uvek sam dobro. Nemam prava da ne budem dobro. Takav je posao, tako je, prosto – kazala je Ana Nikolić, koja je izgledala odlično posle turbulentnog perioda za sobom:

Foto: ATAIMAGES

 

Nikad nisam čitala komentare, da ih čitam završila bih u Lazi, gde ću svakako završiti, ima vremena. Moram da radim sada. Ne čitam komentare glupave. Što se tiče Saše Mirkovića, mislim da je nešto pobrkao. Ili mene, ili možda lekove… Kao i što moja majka ne želi da ih pije. Što se mene tiče, uvek ću mu biti zahvalna, bila je to jedna lepa saradnja. Šest, sedam meseci smo sarađivali… Ne možemo nas dvoje zajedno, naša prva saradnja je počela tako što sam skoro pa iskakala iz kola u pokretu, figurativno. 15 minuta je trajala tad. Druga saradnja nam je trajala, evo, sedam meseci. Možda treća bude duža, videćemo. Postoji šansa za novu saradnju sa njim, uvek, sa nama se nikad ne zna – rekla je ona, pa otkrila da li je otkazala koncert u Areni i prokomentarisala šuškanja da se obraća vračarama za pomoć:

Arene će biti. Što se tiče priča da se obraćam vračarama, ne… Ja verujem u Boga, meni je deda sveštenik, ne verujem u te gluposti.

Više o ovome možete pogledati u videu ispod.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Preminula poznata pevačica! Koko Li pokušala samoubistvo, pa u bolnici podlegla povredama!

sledeća vest

Originalni tekst