Kupovina proizvoda na sniženjima je pametna kupovina, jer čak i kod onih svakodnevnih artikala koje su deo naše potrošačke korpe, a na kojim uštede realno nisu velike, istrajnost u biranju najpovoljnije ponude, može se, i te kako, osetiti u kućnom budžetu.

УШТЕДА КОЈЕ СЕ НЕ ПРОПУШТА - МЕСЕЦ ИДЕАЛНИХ ПОНУДА!

Foto: Promo

Prilikom većih ulaganja u dom, važno je uvek misliti da uštede budu što veće, ali i da odnos cene i kvaliteta bude zadovoljavajući. Upravo ovakva sniženja, ona koja su „pametan“ izbor za kupce, jer daju mogućnost značajne uštede, ali i odličnog odnosa cene i kvaliteta, iz meseca u mesec nudi nam Forma Ideale. Ovoga meseca, akcija MESEC IDEALNIH PONUDA, daje mogućnost kupovine preko 950 artikala sa cenama sniženim i preko 50%, sve do 09. marta. Upravo ovo može biti idealna prilika za vas da odaberete neki od komada nameštaja čija će kupovina osvežiti vaš enterijer.

Dobra vest je da ukoliko ste vlasnik Forma Ideale Loyalty kartice, možete kupovati po još 5% nižim cenama, a pravo na ovu dodatnu uštedu mogu ostvariti svi kupci koji su realizovali jednu ili više kupovina (jednokratno ili zbirno) u salonima i Internet prodavnici Forma Ideale u vrednosti većoj od 10.000 dinara. Loyalty popust možete koristiti već tokom prve, a zatim i prilikom svake naredne kupovine. Upravo zbog toga Forma Ideale formirala je i Loyalty cenu, prikazanu tokom aktuelnih akcija sa dodatno uračunatih 5% popusta na svakom artiklu.

Kako bismo vam približili o kakvim je to dodatnim loyalty sniženjima reč za vreme aktuelne akcije, predstavićemo vam artikle sa naglaskom na loyalty cene, koje su sada lako dostupne svim kupcima Forma Ideale.

Pre nego što sami pogledate kakve povoljnosti vam nudi akcija MESEC IDEALNIH PONUDA izdvajamo ono što bi posebno moglo da vas obraduje iz aktuelne mesečne akcijske ponude – najbolje cene!

Ukoliko želite da promenite izgled dnevnog boravka, a potreban vam je komad tapaciranog nameštaja, predlog za idealnu kupovinu je ugaona garnitura RAVENA, dostupna u sivom i bež dezenu, a čija loyalty cena tokom aktuelne akcije iznosi 36.990 dinara. Za ljubitelje troseda, predlog je ležaj ZAYBA, izuzetno atraktivnog dizajna, dostupan u tri dezena, po loyalty ceni od 34.990 dinara.

Foto: Promo

ležaj ZAYBA

Pri izboru regala za vaš dnevni boravak, razmislite o kompaktnom modelu regala RUBI, koji je izuzetno praktičan, a tokom aktuelne akcije dostupan je za samo 12.990 dinara.

Foto: Promo

regal RUBI

Opremanje kuhinje i trpezarijskog prostora može biti veliki izazov ukoliko imamo ograničen budžet, a tokom ove mesečne akcije Forma Ideale vam omogućava da promenite kompletnu kuhinju, jer je kuhinja LEONA 180 (180 cm širine), sa radnom pločom, dostupna u dve kombinacije dekora za samo 26.990 dinara (bez ugradnih elemenata). Uz nju će se odlično uklopiti i trpezarijski sto ITAKA 135×80 po izuzetno povoljnoj loyalty ceni od 6.990 dinara.

Tokom trajanja aktuelne akcije u Forma Ideale salonima i Internet prodavnici, možete veoma povoljno urediti i svoju spavaću sobu. Jedan od odličnih izbora bi bio francuski ležaj MERI, sa oznakom najbolja cena, a koji iznosi 45.990 dinara, a uz koji bi se sjajno uklopio prostrani i praktični ormar PARNAS 3K2F, čija loyalty cena iznosi 19.990 dinara.

Foto: Promo

francuski ležaj MERI

Ukoliko ste razmišljali da se ponovite nekim novim „asistentom“ u kuhinji ili aparatom za potrebe održavanja higijene doma, pogledajte ponudu od preko 400 MALIH KUĆNIH APARATA, sa uštedama i do 50% u periodu do 9. marta.

Ono što nikako ne bi trebalo da zaboravite jeste da vam je kupovina u salonima i Internet prodavnici Forma Ideale dodatno olakšana mogućim plaćanjem na odloženo, pa se dobro raspitajte o svim povoljnostima i uslovima kupovine.

Budite u toku sa dešavanjima i posetite već danas sajt www.formaideale.rs, jer vas do kraja meseca očekuje još puno iznenađenja!

 

Uskoro opširnije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Originalni tekst