Razvod Meline i Harisa Džinovića glavna je tema u medijima, a pod budnim okom sedme sile su i njihova deca Đina i Kan Džinović. Veliku pažnju privlači posebno Đina koja je u jeku razvoda svojih roditelja pokazala skupocene narukvice od kojih jedna košta 47.500 evra.

I dok su Melina i Haris u procesu razvoda braka dugog 22 godine, njihova ćerka Đina uživa u luksuzu i pokazuje nakit koji košta koliko jedan luksuzan automobil.

Foto: Printscreen/Instagram

 

Tako je nedavno, pre nego što je u medijima odjeknula kao bomba vest da se Melina i Haris razvode, Đina uživala na Maldivima, a tom prilikom je posebnu pažnju privukao njen skupoceni nakit.

I to ne bilo koji, već najprestižnijih juvelirskih kuća: “kartije” i “tifani”. Đina je tako pozirala sa narukvicom “kartije” od žutog zlata i ukrašene sa 204 dijamanta od neverovatnih 47.500 evra, a pored nje na ruci nosi i dve iste narukvice brenda “tifani”: jednu od belog zlata sa tirkizom od 6.000 i drugu od žutog zlata od 5.550 evra, odnosno od 11.550 evra. Sve ukupno, Đina je na odmoru nosila nakit od 59.000 evra.

Inače, identičnu narukvicu imala je i Nikolina Pišek koju je istu narukvicu nosila na sahrani i pomenu svom pokojnom suprugu Vidoju Ristoviću.

Foto: E-Stock

 

Podsetimo, mlada Džinovićeva je jednom prilikom na Tiktoku pokazala i veliki, kućni garderober, koji je prepun luksuznih brendova.


sledeća vest

Originalni tekst