Koji horoskopski znak će zablistati do kraja 2023. godine?

Sve što ste radili prethodnih godina će se isplatiti u ovoj.
Sve što ste radili prethodnih godina će se isplatiti u ovoj.foto: Shutterstock/Pressmaster

Prema godišnjem horoskopu za 2023. godine astrološkinje Senke Ljubić, jedan horoskopski znak će zablistati punim sjajem sledeće godine – LAV, piše Sensa.

Pred vama je godina u kojoj će svi napokon prepoznati koliko ste posebni, jedinstveni i uspešni. To je prilika da se popnete na hijerarhijskoj lestvici kompanije u kojoj radite, da razvijete svoj brend, da postanete vidljiviji u javnosti, da zablistate u punom sjaju.

Sve što ste ulagali u posao prethodnih godina sad donosi obilne rezultate. Ali nemojte da se uspavate na lovorikama, nastavite da razvijate nove vizije poslovnog širenja.

Kreativni život dobija novi uzlet. I vaša ljubavna situacija dobro se razvija. Intimne veze postaju dublje i kompleksnije, pomažu vam da sazrite. Lavovi samci će shvatiti šta treba da promene kako bi nestale prepreke u stvaranju stabilne veze. Od juna sa Venerom u vaš život ulaze nove vrednosti, vaše želje se menjaju, učite šta stvarno znači voleti sebe.

Kad god osetite nesigurnost u deljenju emocija i intimnih razmišljanja, imate priliku da preispitate šta za vas stvarno znači povezanost sa drugom osobom.

Suočavanje s vlastitim strahovima može još više da vas zbliži sa partnerom, ali i sa samim sobom. Aplauz sveta i unutrašnja snaga vas čine moćnom i autentičnom osobom.

Originalni tekst