Melina Džinović, žena Harisa Džinovića godinama privlači veliku pažnju zbog velike razlike u godinama sa pevačem, ali i svoje lepote.

Melina ima svoju modnu kuću i ponosno nosi modele koje je sama kreirala, a ističu njenu savršenu figuru pa važi za jednu od najstilizovanijih žena u Srbiji.

Melina je zadržala svoju privatnost za sebe pa je ne viđamo tako često na događajima niti u medijima.

Bez obzira na razliku od 30 godina, Melina i Haris funkcionišu baš onakako kako im odgovora.

Foto: Boško Karanović

 

Melina je jednom prilikom za medije otkrila sve o bračnom odnosu sa svojim suprugom. 

Dok Harija nisam upoznala bila sam upućena isključivo na školu, putovanja i ispite. Volela sam kućna druženja, dobre filmove i knjige. Prekretnica se dogodila sa dvadeset dve godine kada sam se udala za njega i rodila decu. Danas živim slobodan život bez ikakvih zabrana, Harija uvek pitam za sve, pa čak i da li mogu da izađem, što je njemu smešno. Vodim život kakav mi je on omogućio i to čovek može samo da poželi – rekla je Melina za “Story”.

Melina je ranije imala višak kilograma, a ovako je Haris govorio o njoj.

Ponosan sam na Melinu, napravila je toliko toga u životu. Rodila je dvoje predivne dece i ušla u brak kao bumbar s osamdeset kilograma, a nakon porođaja imala je samo šezdeset i četiri. Izgubiti toliko kilograma, a ostati normalan vrlo je teško – rekao je svojevremeno Haris.

Ćerka Đina je nedavno objavila i njihovu fotografiju iz mladosti, a evo kako je Melina pre izgledala:

Foto: Instagram printscreen

 

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

(Foto) Ofucala se i ostarila! Fotka Milijane Bogdanović izazvala nevericu: Šetala je dede, evo u šta se pretvorila!

sledeća vest

Originalni tekst