Pevačica Luna Đogani i njen suprug Marko Miljković s nestrpljenjem iščekuju rođenje druge ćerkice kojoj su odlučili da daju ime Lana, a ona je otkrila da li će njen suprug prisustvovati porođaju.

Naime, Đoganijeva je u lajv uključenju otkrila da će se poroditi carskim rezom, zbog čega Miljković neće biti u porođajnoj sali. 

Foto: Marko Đoković

 

Verovatno neće, zato što je u pitanju carski rez, i tada nije dozvoljeno prisustvo bilo koga, sem doktora, ali daće Bog, da imamo apartman da Marko dođe sa Miom i da vide bebu i mene. Bićete obavešteni na vreme, polako odbrojavamo, još mesec i po najviše. Ova trudnoća je baš proletela – kazala je Luna. 

Podsetimo, Lunina i Markova ćerka Mia je nedavno napunila dve godine, a rodietelji su joj priredili rođendansku bajku. 

Foto: Informer

 

Devedeset devet odsto organizacije oko rođendana sam prepustio Luni, ona to voli. Torta je sa nekim životinjama, pošto ih Mia obožava. Biće prelepa, jer je rade naši prijatelji iz Šapca – rekao je tada Marko za 24sedam, pa dodao kako devojčicu i inače obasipaju poklonima, ne samo na njen divan dan:

Mi je obasipamo poklonima svakodnevno, a za rođendan smo kupili haljinice za leto i igračka tortu koju je ona htela.


Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Anđelu prate u stopu! Đuričićeva se oglasila na Instagramu, ovo je dokaz da joj nepoznati ljudi ne daju mira!

sledeća vest

Originalni tekst