S obzirom na sve prisutniji hibridni način rada, kompanije imaju problem da odrede veličinu poslovnog prostora koji će im biti dugoročno potreban. Strategije i planovi se menjaju iz godine u godinu a kompanije su “zaključane” u dugoročnim ugovorima za zakup, obično sa neodgovarajućom kvadraturom poslovnog prostora. Dodatno, svaka tradicionalno organizovana kancelarija ima 60% prostora koji se koristi za rad i 40% prostora koji se smatra zajedničkim i koristi se samo povremeno, što zvuči prilično neefikasno.

Globalno prisutan koncept coworking biznisa je stigao i u Srbiju pre par godina, a sada je u velikoj ekspanziji, nudeći fleksibilnost i potpunu kontrolu troškova kompanija po pitanju zakupa poslovnog prostora. Sa svakom godinom svedoci smo povećanja standarda u coworking biznisu u Srbiji, tako da zakupci sada više nisu samo freelancer-i i start up -ovi, već i izuzetno zvučna imena u poslovnom svetu koja se suočavaju sa promenama strategija i potreba u kratkom vremenskom roku.

Kako bismo odgovorili na sve ove potrebe, u Beogradu se otvara – The Place!

The Place je premijum coworking koncept na 2.000 m2 prostora, organizovanog isključivo kao privatne kancelarije, u kome klijenti imaju sav komfor i privatnost sopstvenog radnog prostora, a sve benefite coworking-a.

Nepostojanje mogućnosti zakupa pojedinačnih stolova u otvorenom prostoru, ambijent coworking centra The Place čini ekskluzivnim i udobnim za kompanije čiji je prioritet intimnije radno okruženje sa personalizovanim pristupom svakoj potrebi.

Dodatni sadržaji, poput prostrane trpezarije sa terasom i obezbeđenog parkinga u garaži, učiniće da dolazak na posao bude pravo zadovoljstvo!

The Place je smešten u Bulevaru Milutina Milankovića u najnovijem objektu kompanije GTC – zgradi GTC X koja je otvorena pre samo godinu dana. Impozantne spoljašnje arhitekture, GTC X predstavlja jednu od najinovativnijih poslovnih zgrada, savremenog dizajna, koja je projektovana u skladu sa zelenim standardima LEED Gold sertifikata, garantujući maksimalnu energetsku efikasnost i najsavremeniju tehnologiju.

Tražite idealan poslovni prostor? Našli ste ga! – The Place.

Za sve informacije možete nas kontaktirati na: +381 69 109 1 109 ili office@theplace.rs

Foto: Dušan Stojančević

Post Views: 15

Originalni tekst