Kako je Uredba o ograničenju cene goriva stupila na snagu tako su se ekspresno na društvenim mrežama pojavili duhoviti sadržaji na račun još jedne papazjanije koju nam vladajući serviraju pred izbore. Uredba će trajati dugih, 30 dana.

Nikako ne smemo potceniti ovaj potez, puna je Srbija onih koji naprednjačkog mesiju, predsednika Aleksandra Vučića i zbog ovoga dižu u nebesa, do vaznesenja.

Zlonamerni bi rekli zbog par dinara koje će uštedeti po litri kroz mesec dana, kako je to taman za sendvič, doduše, neki bajat – ali ne smemo zaboraviti da je pravi vođa uvek sangejzer i hrani se direktno energijom sunca.

Polako, moguće je da se iza svega krije sjajna stvar. Tako i na snimku koji je objavljen na TikToku, radnik na benzinskoj pumpi, da li iz šale, muke ili zato što je ushićen, dok je na velikom svetlećem bilbordu stanice menjao cene goriva uskliknuo je predsedniku Srbije „živeo Vučić“.

– Živeo Aco, Srbine – poručio je on predsedniku.

@boskovic1234Ideemooo 😂♬ original sound – Бојан Бошковић

Ako bi nafta u međuvremenu poskupela, rafinerije bi podigle cene. Pumpe ne bi mogle da smanje marže i bile bi u nemogućnosti da kupe skuplje gorivo.

Bilo bi im isplativije da uopšte ne posluju već da se bave politikom. Tako bi se mnogi radovali, gorivo bi zamenili političkim vodama i sami postali novi derivat SNS družine koja sve čeka raširenih ruku i s osmehom na licu.

Kad naprednjačka centrala pogreši: Pre bih glasao za crnog đavola nego za Vučića! (VIDEO)

Original Article

(Visited 1 times, 1 visits today)