Fuad Backović Deen i njegov dečko Will Phearson III zajedno su ušli u 2023. godinu, a sada su podijelili i dio atmosfere s novogodišnje zabave.

Deen i Will kao i obično uskladili su modne kombinacije te su stavili raskošne maske na lice.

“Nikada nije kasno za neke slike sa novogodišnje zabave. Svima želimo puno zdravlja, sreće, ljubavi, blagostanja i svega najboljeg! Budimo ljubazniji, puni ljubavi i tolerantniji jedni prema drugima, dijelimo ljubav, kreativnost i pozitivnu energiju”, poručio je Deen uz objavu.

Kako se vidi na fotografijama i jednom snimku koji je podijelio, zabava je održana uz bazen, a većina gostiju nosila je slične maske.

Podsjećamo, Deen je sedam godina proveo i u Italiji, nakon čega je odselio u Ameriku. Jednom prilikom je ispričao da se teško privikao na život u Americi, ali da je sretan.

“Tamo te ne doživljavaju kao stranca, ne pitaju te koje si vjere, kako se zoveš itd. To je jedan potpuno drugačiji svijet i mentalitet, osobno mi je bilo malo teže priviknuti se bez obzira na to što cijeli život putujem i što sam u Milanu živio sedam godina. Sada mogu reći da dobro plivam u svemu tome”, kazao je tada.

U Los Angelesu pronašao je i ljubav s umjetničkim direktorom Willom Phearsonom III., a često objavljuju i zajedničke fotografije s ekskluzivnih evenata.

Originalni tekst