Bivši zadrugar, kaskader Uroš Ćertić, venčao se tajno u Beogradu pre dve nedelje sa 13 godina mlađom Dajanom, a danas na društvenim mrežama priznao je da proslavlja ljubav.

Večiti neženja, kako su ga mnogi nazivali, kaže da je nakon nepuna dva meseca odlučio da oženi 13 godina mlađu Dajanu iz Novog Sada. Uroš Ćertić je danas proslavio dve nedelje braka i dva meseca veze sa fitnes instruktorkom.

Rijaliti zvezda je sa suprugom otišao u jedan restoran u Skadarliji gde su proslavili svoju sreću. Mi smo pozvali danas kaskadera koji je iskoristio lepo vreme za odlazak na Adu Ciganliju sa suprugom da pokažu svoje zategnuto telo.

Foto: Privatna arhiva

 

– Sunčamo se, uživamo. Tačno je da proslavljamo dve nedelje braka i presrećni smo. Ne želim previše da reklamiram našu bajku, ono što je bitno, zadovoljni smo – rekao je kaskader.

Foto: Privatna arhiva

 

Ćertić nije želeo da pravi veliku svadbu već je nakon građanskog venčanja u Beogradu posetio jedan luksuzni restoran u samom centru grada gde su i proslavili.

– Uradili smo to u krugu porodice, nisam pravio ništa veliko. Nervira me kada na svadbe dođu neki rođaci koje samo tada vidim i nikad više. Dođu da bi našli neku zamerku. Nama je lepo, uživamo u našoj sreći – ističe on.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Jovana Jeremić spasila brata sigurne smrti! Voditeljka otkrila: Počeo je da se guši, a ja sam imala pet godina

sledeća vest

Originalni tekst