Kaskader Uroš Ćertić navodno je pokušao da se ubije prije pet godina kada je raskinuo sa pjevačicom Ivanom Stamenković Sindi.
Navodno Ivana nije mogla više da trpi njegove ispade i probleme sa porocima, te je odlučila da stavi tačku na ovu vezu.
Trpjela je zato što ga je voljela i što je bio dobar prema njoj, ali onda je preko noći presjekla. Samo ga je istjerala iz svog stana, u koji se doselio iz stana na Dorćolu. Tu noć zapamtili su i njegovi i njeni prijatelji jer je malo falilo da okonča život, prenosi „Srpski telegraf“.

„Uroševa bolna tema je Sindi jer je to njegova najveća ljubav. On je i dalje voli kao boga i na spomen njenog imena se izgubi i nije mu dobro. To je zaista bila neopisiva hemija i ljubav. Više s njegove strane nego njene. Ona je mogla da ima koga je željela. S vremenom je uspio da je osvoji i ona se zaljubila. Tu više ništa nije moglo da ih rastavi. On se čak pored nje smirio i nije pravio probleme. Nije izlazio nigdje i sve vrijeme je bio kod nje u stanu. „Ona je žena pored koje želim da ostarim, da umrem s njom. Nikad nisam više volio. Ona me je promijenila iz korjena“, govorio je on prijateljima“, otkriva izvor blizak Urošu za „Rijaliti“.

On se potom osvrnuo i na detalje njihovog odnosa.

„Uroš je bio miran neko vrijeme, nije pio, nije uzimao opijate. Onda se navodno vratio porocima. Počeo je po starom, a ona je sve to tolerisala do maksimuma. Jedne večeri se vratio urađen i pijan. Lupao je i uralao. Pukla je i rekla mu da se kupi iz stana. Izbacila ga je ko psa. Kada ga je istjerala, nije znao gdje se nalazi. Zaputio se u svoj stan na Dorćolu. Lupao je sva stakla po zgradi. Krv je lila na sve strane. Isjekao je i prste i vene. Ništa nije osjećao od bolova jer je bio urađen. Upao je stanarima na vrata. Spavali su. Počeo je da lomi sve.’Ubiću se zbog Sindi. Ako me ona neće, neću da živim’, ponavljao je on. Komšije su zvale policiju“, nastavlja izvor blizak zadrugaru, pa kaže da umalo nije iskrvario nasmrt.

„Plakao je i jaukao na sav glas. Nije ni primijetio da su mu vene na obje ruke isječene. Bilo je tu dosta krvi. Cijela zgrada na Dorćolu bila je krvava. Stepenice su izgledale kao da se desio pokolj. Sindi je pozvala njegovog druga da ode za njim i to ga je spaslo. Kada je upao u stan u kom je imao stanare, već je počeo da gubi svijest. Drug je stigao i zatekao ga krvavog, isječenih vena. Scena je bila užasna. Odmah ga je spakovao i odvezao put Kliničkog centra. Tamo mu je ukazana pomoć i krv je zaustavljena. Bukvalno su mu spasli život u posljednjem momentu. Da je malo duže ostao tako isječen, iskrvario bi nasmrt. Kada je došao sebi, rekao je da nije trebalo da ga spašavaju kad nema Sindi“, završava izvor blizak Urošu.

(express/nova.rs)

The post Uroš Ćertić pokušao da se ubije zbog Sindi: Otkriveni jezivi detalji appeared first on Express.

Original Article