Rijaliti učesnik Uroš Stanić jedan je od najzanimljivijih učesnika „Elite“, a danas je još jednom nasmejao gledaoce pored malih ekrana.

Uroševo učešće će ostati upamćeno po brojnim smešnim klipovima koji su uglavnom nastali iz druženja sa Markom Janjuševićem Janjušem i Majom Marinković. Međutim, Stanić je dokazao da mu zapravo niko nije potreban kako bi fanovima rijalitija stavio osmeh na lice.

Foto: Printscreen/You Tube

 

Naime, on je izašao ispred „Bele kuće“, legao na prostirku i počeo do trenira kako bi doveo liniju u red.

Foto: Printscreen/You Tube

 

Uroš po svemu sudeći nije imao pojma šta radi i kako treba da se trenira, već mu je bilo bitno da ne miruje, te da bude fizički aktivan.

Foto: Printscreen/You Tube

 

Nenad Aleksić Ša i njegova devojka Miona Jovanović posmatrali su Stanića i sve vreme mu dobacivali i smejali se. Ša je u jednom trenutku pokušao i da isprovocira Uroša govoreći mu da radi vežbe za oralni se*s, ali je Stanić nastavio sa treningom bez obzira na ružne komentare.

Foto: Printscreen/You Tube

 

„On je hit“, „Bravo Uroše“, „Šta god da uradi – smešno je“, „Super si Uroše, samo tako nastavi“ – bili su samo neki od komentara, a kako je sve ovo izgledalo možete pogledati u videu ispod. 


sledeća vest

Hronika

EKSKLUZIVNO! Brena i Boba optuženi za nelegalnu gradnju! Na Akademskoj slikarki greškom operisali nepostojeći tumor?! Sestra i otac preminule tužili bolnicu u Kragujevcu! Podvodili devojke preko Instagrama! Nudili zgodne maserke za seksualne masaže!

Hronika

Podvodili devojke preko Instagrama! Nudili zgodne maserke za seksualne masaže!

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu u saradnji sa policijskim službenicima JRM uhapsilo je osumnjičene V.S. i S.L. za koje postoji osnovana sumnja da su zajedno sa braćom U.P. i M.P., koji su nekoliko časova pre hapšenja napustili teritoriju Republike Srbije, izvršili krivično delo posredovanje u vršenju prostitucije iz člana 184. Krivičnog zakonika.

Deda od unuke tražio da ga dodiruje po polnom organu! Užas na Novom Beogradu! S pištoljem uleteo u kladionicu! Munjevito hapšenje serijskog razbojnika!

Hronika

S pištoljem uleteo u kladionicu! Munjevito hapšenje serijskog razbojnika!

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Policijske uprave za grad Beograd Uprave kriminalističke policije i Interventne jedinice 92, u saradnji sa Prvim osnovnim javnim tužilaštvom, brzom intervencijom uhapsili su osumnjičenog A. I. (34), neposredno nakon što je izvršio krivično delo razbojništo u jednoj sportskoj kladionici!

Originalni tekst