Ljupka Stević je sa svojim fanovima podelila anegdotu koja joj se dogodila tokom šopinga.

Pevačica Ljupka Stević, kao i skoro svaka žena, obožava odlazak u šoping i tržne centre, ali juče joj definitivno nije bio dan.

Naime, Ljupka je nakon završene kupovine morala da se vrati lokal iz kojeg je iznela garderobu koju nije platila! Pevačica je na svom Instagram profilu podelila sa pratiocima ovu anegdotu.

Foto: Printscreen/Instagram

 

Izašla sam iz prodavnice sa majicom koja nije plaćena. O Bože! – rekla je Ljupka na samom početku i dodala:

Hajde što sam izašla, nego što me niko nije ni video, ni zaustavio. I ništa nije ni pištalo!

Foto: Printscreen/Instagram

 

Stevićeva je objasnila i kako je primetila da je iz radnje ponela višak garderobe sa sobom.

Vidim ja nešto mi na ruci teško, kad ja pogledam, meni ofinger sa majicom visi. I vraćaj se sad nazad. Ja ne znam, ovo je lud dan, Boga mi – rekla je Ljupka uz smeh dok se vraćala u prodavnicu kako bi vratila garderobu.

Podsetimo, Stevićeva je nedavno govorila o tome šta joj je bitno kod muškarca, o čemu više možete pročitati OVDE.

Halid Muslimović otkrio koji veliki hit je nastao zbog njegovog oca:

sledeća vest

Vesti

Priština usvojila konačnu odluku o eksproprijaciji zemljišta u Leposaviću i Zubinom Potoku! Ministar Gašić o prosperitetu: Ratno vazduhoplovstvo i PVO ključni deo snažnog odbrambenog sistema Srbije! Trećina Srba puši! Svetski dana bez duvanskog dima: Uskoro skrining na rano otkrivanje raka pluća Pionirska pruga kojom su upravljala deca osnovnoškolskog uzrasta! Pročitajte autorski tekst ministra Gorana Vesića (FOTO)

Politika

Pionirska pruga kojom su upravljala deca osnovnoškolskog uzrasta! Pročitajte autorski tekst ministra Gorana Vesića (FOTO)

U Košutnjaku, 21. septembra 1947. godine, svečano je otvorena nova, pionirska pruga čija je prva stanica bila na Banovom brda, a poslednja negde posle današnjeg Filmskog grada. Ono što je ovu prugu, dužine 5.085 metara a širine 600 milimetara, razlikovalo od drugih je što su sa njom upravljala deca, odnosno pioniri kako su se tada mladi, osnovnoškolskog uzrasta, zvali, napisao je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić u svom autorskom tekstu.

Originalni tekst