U srcu Srbije, grad s bogatom istorijom uprija, oblai novo, zeleno ruho, jer je ovo tree mesto koje e biti obogaeno novim drveem u sklopu novog ciklusa ozelenjavanja koji sprovodi kompanija DDOR kroz akciju Za umu u tvom kraju.

Kompanija DDOR osiguranje pokrenula je 2022. godine akciju Za umu u tvom kraju sa ciljem stvaranja i unapreivanja urbanih oaza koje e pozitivno uticati na efekte emisije tetnih gasova, ali i na dugorono unapreenje ivotne sredine i uslova ivota u gradovima Srbije.

Kroz ovu akciju, dobijamo 50 novih sadnica u upriji, ime se ne sadi samo drvee, ve se sadi i svest o vanosti zajednikog angamana za nau zajednicu. To je ast i zadovoljstvo jer ovaj in predstavlja ulaganje u budunost, ne samo kroz zelene povrine, ve i kroz obrazovanje i ouvanje za nae mlade generacije. Neka ova akcija bude zvezda vodilja za nau zajednicu za zdravlje, istou i zelenilo. Za umu u tvom kraju DDOR osiguranja, kojem se iskreno zahvaljujem, put je ka zdravijoj i lepoj budunosti koju gradimo zajedno, izjavio je zamenik gradonaelnika Grada uprija Vladimir Vasiljevi.

Prepoznavi znaaj ovakve akcije, usklaene sa dugoronom strategijom DDOR osiguranja i Unipol grupe matine kue, kompanija je ovaj projekat uvrstila u svoj trogodinji plan i u 2024. godini akcija je produena to e obezbediti jo vie sredstava za jo zelenije gradove u Srbiji.

Ova inicijativa naglaava mo pojedinanih akcija koje, kada se sakupe, ine znaajnu razliku u razvoju drutva. Izuzetno sam srean to e naa uprija biti obogaena sa 50 novih stabala, a posebno me raduje to su nai klijenti prepoznali vanost akcije Za umu u tvom kraju koju sprovodi DDOR osiguranje. uprija je trei grad odabranih sedam u ovom novom ciklusu ozelenjavanja, to je divno jer zajedno gradimo kvalitetniju i zdraviju okolinu za sve nas, istakao je predstavnik lokalne kancelarije DDOR osiguranja u upriji, Milo Marjanovi.

Posle Novog Sada i Kikinde, uprija je trei grad u kom se sadi, u novom ciklusu akcije ozelenjavanja. Do sada je ovaj projekat obuhvatio 12 sadnji u 11 gradova Srbije, zahvaljujui podrci klijenata DDOR osiguranja.

Ugovaranjem EKO-kasko, EKO-Moja kuica osiguranja i EKO polise Meunarodnog putnog osiguranja, klijenti su bili u prilici da direktno doprinesu tome koliko e stabala obogatiti razliite gradove Srbije.

Ovo jasno postavlja DDOR osiguranje na prvo mesto, kada je re o odrivom osiguranju u naoj zemlji, a zbog snane posveenosti
ouvanju ivotne sredine, DDOR je takoe postao zelena kompanija 2023. godine.

Post Views: 25

Originalni tekst