BEOGRAD, 08. februar, 2021, (Njuz) – Uprave naših najvećih klubova, Partizana i Crvene Zvezde izdali su zajedničko saopštenje u kojem uveravaju domaću javnost da nema razloga za uznemirenost ili paniku nakon što je policija na stadionima pronašla štekove sa oružjem i drogom.

Svi veliki svetski klubovi koji drže do sebe, navodi se u saopštenju, imaju na svojim stadionima slične bunkere u kojima se drže puške, pištolji, opojne droge i druge nedozvoljene supstance.

– Iz perspektive običnih ljubitelja fudbala, može delovati da oružje i droga nemaju veze sa sportom, međutim to je tako samo na prvi pogled. Svako ko se razume u svetski fudbal i sport zna da svi svetski klubovi na svojim stadionima imaju bunkere u kojima drže drogu i oružje. Samo neupućeni misle da se Mančester Junajted, Real Madrid i Bajern Minhen izdržavaju od prodaje karata, dresova i drugih zakonitih aktivnosti. U realnosti, situacija je potpuno drugačija – svi klubovi u svetu se izdržavaju tako što predstavljaju od aktivnosti koje se ne oporezuju, kao što su opojne supstance ili regrutacija navijača za poslove koji nikada i nikako ne treba da se pojave u izveštajima nadležnih organa, stoji u saopštenju.

Viktor Marković

The post Uprave Partizana i Zvezde uveravaju javnost da svi svetski klubovi na svojim stadionima imaju bunker za oružje i drogu appeared first on Njuz.net.

Original Article