Snežana Babić Sneki poznata je po svom širokom osmehu i besprekornoj liniji.

Široki osmeh i vitke noge su njen zaštitni znak
Široki osmeh i vitke noge su njen zaštitni znakfoto: M.M./ATAImages

Pevačica Snežana Babić Sneki (55) otkako se pojavila na domaćoj muzičkoj sceni važi za jednu od najzgodnijih dama.

O svom privatnom životu ne voli da govori, već želi da o njoj govore njene pesme.

Nedavno je pevačica otkrila da joj ljubavi u životu ne manjka i da je zadovoljna.

Ispunjena sam u smislu neke lepe ljubavne energije. Sve mora sa merom da se radi. Trudim se da uvek budem stabilna, pa i u tom smislu. Volim i voljena sam, eto to mogu da kažem – kroz osmeh je rekla Sneki.

Pošto o svom privatnom životu ne voli mnogo da priča, malo ko zna da pevačica ima jedan brak iza sebe.

Naime, 2002. godine se udala u tajnosti za nemačkog biznismena srpskog porekla Radomira Stojanovića, sa kojim je živela u Hamburgu, a koga je upoznala na jednom od svojih koncerata.

Njihova ljubav je trajala sedam godina,a 2009. godine su rešili da stave tačku na svoj brak, a ovaj prelomni trenutak u životu joj se dogodio u istoj godini u kojoj je ostala i bez svog oca. 

Tada je za jedan dnevni list rekla da iako ne govori o svom privatnom životu za novine, iz poštovanja prema svojoj publici priznaje da je teška godina iza nje. 

Izgubila sam oca, njegova smrt me je veoma pogodila. Ubrzo posle toga sam se razvela posle sedam godina braka. Taj deo priče je završen i ja sam nastavila dalje – izjavila je Sneki svojevremeno. 

Iako njen prvi brak nije uspeo, pevačica je ostavila otvorenu mogućnost da ponovo stane na ludi kamen. 

– Ja jedan brak imam iza sebe, nikad ne reci nikad. Dostigla sam zrele godine, tačno znam šta hoću, a i šta neću. Želim sebi da priuštim komforan život i budem okružena sjajnim, dobrim ljudima koji imaju pozitivnu energiju – istakla je jednom prilikom Sneki govoreći o braku i planovima za budućnost.

Međutim, put kojim je išla da dođe do ove tačke zadovoljstva i spremnosti da prebrodi period razvoda nije bio lak. 


– Nije to osećanje sa kojim čovek može da bude zadovoljan u životu, ali je nešto što morate da prevaziđete. Morate biti jaki i da verujete u sebe. Ja sam uspela da prevaziđem to zahvaljujući publici, mojoj muzici, pesmi – pričala je pevačica o razvodu.

Originalni tekst