Popularna pevačica ističe da je srećna što je pronašla osobu koja joj leči dušu i s kojom može da razgovara otvoreno.

Milica Todorović se u novoj godini nada zdravlju i ljubavi
Milica Todorović se u novoj godini nada zdravlju i ljubavifoto: M.M./ATAimages

Pevačica Milica Todorović proteklih meseci okrenula se crkvi i duhovnom životu, a sada je ispričala da redovno posećuje crkvu u Staroj Pazovi.


Kako je istakla, mir joj donose razgovori sa sveštenikom s kojim može da govori potpuno otvoreno, a u njen život ga je dovela koleginica Seka Aleksić.


Mnogo sam srećna što su me Seka i njen suprug Veljko upoznali sa čovekom kao što je otac Nikola. Od tada redovno idem u crkvu i razgovaram sa njim. On mi je kao psiholog, njemu mogu sve da kažem. Leči mi dušu – rekla je Milica za “Informer”.


Ona je ispričala i da se trudi da posti svake godine, ali ovog puta nije držala Božićni post.

Pevačica Milica Todorović spada u omiljene Zvezde Granda
Pevačica Milica Todorović spada u omiljene Zvezde Grandafoto: G.G./ATAImages

Obično postim, ali ovog puta nisam uspela jer sam imala mnogo obaveza – istakla je Milica.


Ona je dodala da joj je otac Nikola objasnio da ne treba previše da brine o tome.

– Obratila sam se svom duhovniku, koji mi je rekao da nije problem ako preskočim neki post: “Mila moja, nemoj da postiš ako radiš mnogo i ukoliko ne možeš da izdržiš post. Šta ćeš, kad ti je takav posao. Nije to ništa protiv Boga”. Odmah mi je bilo lakše – izjavila je pevačica.


Ona je otkrila i da je dane praznika provela u rodnom Kruševcu, okružena porodicom.


Obožavam Božić! Tog dana je kod nas uvek veselo. Unosimo badnjak u kuću, a onda pijučemo ispod stola kao pilići. Mama mesi česnicu, jer ja nisam vrsna kuvarica, a i ne volim poslove u kuhinji. Probala sam da napravim česnicu, ali mi je uspela tek iz trećeg puta – rekla je kroz smeh Milica.


Pevačica je istakla da joj je na prvom mestu zdravlje u 2023. godini, a nada se i novoj ljubavi.


Svi me pitaju kada ću da se udam, a ja ni dečka nemam. Zato sam ove godine poželela da se zaljubim. Ne padam na fizički izgled ako sa dečkom nemam o čemu da pričam. U tom slučaju mi samo preostaje da ga uramim. Meni je odličan frajer glumac Vensan Kasel. Nije naročito lep, ali zrači. Verovatno sam sama i zbog toga što ne izlazim iz kuće. Bilo bi sjajno kada bi mi đuvegija došao na vrata stana u kom živim – zaključila je Milica.

Originalni tekst