Unuka Ane Bekute pokaza svog dečka

Ana Bekuta je rano bodila prvu unuku, v a ima ih dve. Pevačica je postala baka u 39. godini, ali nesumljivo, one su najveća radost folk dive.

To dokazuju i zajedničke fotografije koje ponekad objavi na Instagramu.

Lepa Sonja je profesionalni šminker i često sređuje baku za nastupe. Ana ju je angažovala da radi u njenom timu i šminka učesnike za takmičenje „Zvezde Granda“.

Ovih dana zgodna mlada dama boravi u Istri, a na razglednicama koje šalje na Instagramu piše da je lokacija Rovinj.

Društvo joj pravi dečko. Dok Sonja nema problema sa eksponiranjem, on je odlučio da bude anoniman. Ipak, nekoliko romantičnih fotografija sa devojkom dospelo je do njenih pratilaca, i odmah su pobudile pažnju.

Foto: printscreen/Instagram

 

Lice, doduše, nije pokazao, ali na nekim slikama vidimo kako se nežno drže za ruke dok se opuštaju pored mora i šetaju obalom u večernjim satima. Jedan prizor je posebno interesantan jer pokazuje njegova široka mišićava leđa… Dovoljno da pripadnice lepšeg pola zaključe da je zgodan.

Foto: printscreen/Instagram

 


Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Ovo je bivši dečko Marije Šerifović! Nakon raskida je predstavljao Crnu Goru na Evroviziji, a evo kako danas izgleda

sledeća vest

Originalni tekst