Luka je na svom Instagram profilu pokazao delić atmosfere sa rođendana njegove naslednice.

Unuk pokojnog legendarnog pevača, Šabana Šaulića, fudbaler Luka Adžić i njegova supruga Aleksandra Ličina, proslavili su drugi rođendan svoje naslednice Lane.

Par je priredio maloj Lani bajkovito slavlje u jednom lokalu, a pored članova porodice, na rođendanu su bili i mnogobrojni prijatelji. 

Foto: Instagram printscreen/adzinho17

 

Luka je na svom Instagram profilu podelio emotivnu fotografiju sa ćerkom i suprugom i prikazao delić atmosfere sa gala slavlja. 

Podsetimo, Luka se sa svojom izabranicom Aleksandrom oženio pre nešto više od dve godine.

Foto: Instagram printscreen/adzinho17

 

Atraktivna Aleksandra Ličina je dve godine starija od Luke. Sudeći po fotografijama koje su objavljivali na Instagramu, fantastičnim izgledom je isprva privukla mladog fudbalera.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Originalni tekst