Dragan Stojković Bosanac, otkrio je kako su mu iz kuće u kojoj je živeo ukrali celu zaradu, a da policija nije preduzela ništa po tom pitanju.

Printscreen You Tube/TV Prva

Dragan Stojković Bosanac

– Desio se jedan peh, ukrali su mi celu zaradu za mesec i po dana od 25.000 dolara, ostao sam bez kinte. Neko je iz kuće gde smo živeli maznuo lovu. Policija je došla i rekla: “To je neko od vas koji tu živite maznuo”, pokupila se i otišla. Bilo je tragično za mene. Ali bio sam kao hrčak i skupio sam posle novac – kazao je kompozitor.

Bosanac je godinama bio jedan od najtraženijih muzičara, a, kako sam kaže, imao je veće honorare od mnogih popularnih pevača.

E-Inventory

Bosanac

– Obično pevači pogode pet, šest ili deset puta više nego muzičari. Pevači su čudo. Pogodio sam veći honorar nego Nada Topčagić ili Radiša Urošević jer nisam hteo da idem. Mile iz Njujorka je došao i ja se pogodim s njim za dobar iznos. Crimson veličine, recimo, 80.000 dolara sam zaradio tada. Posle se ispeglaju, spakuju i pošalju se kući. Onda ih brojiš. Ja sam zdravlje sačuvao brojeći novac. Šalim se, potrošilo se, trebalo je kupiti stan, kola, odvesti decu na extra. Od čega? – priznao je on.

Bosanac je otkrio da više ne komponuje u svom studiju, koji se nalazi u podrumu porodične kuće.

– Moram da vam otkrijem da u tu prostoriju ne idem poslednjih pet godina, teško mi da dovedem majstora da stavim neko zvono. Rekoh, ako dole sviram pa mi pozli, umreću, a neće me niko čuti, pa sam se uplašio i zato sviram u kuhinji – našalio se on.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst