Koarkaka reprezentacija Bosne i Hercegovine je pred prepunim tribinama u Tuzli na kraju ipak poraena od monih Francuza, a moe se rei da su domaini na ovom meu pobedili sami sebe – 64:74.

 :

FOTO: FIBA.Basketball

Bosna i Hercegovina se vrlo dobro drala u ovom meu tokom prvog poluvremena, potom je doivela veliki pad u treem kvartalu, da bi u etvrtom uspela da se izdigne i da prie na samo tri poena minusa.

Usledila je serija neverovatnih greaka, posle koje su Galski petlovi ponovo pobegli na dvocifrenu razliku.

Danan Musa bio je jedan od lidera tima sa 15 poena, ali uz prilino slab ut sa distance, gde je ubacio samo 1/6 uz 4/7 za dva poena. Uhvatio je jo tri skoka i podelio tri asistencije, ali je i izgubio est lopti.

Pratio ga je Kenan Kamenja sa 14 poena, dok je Edin Ati pored svog imena imao 13 poena.

U timu Francuske, najefikasniju partiju imao je Geron Jabusele koji je ubacio 16 poena i uhvatio devet lopti, dok je Vensan Poarije stao na 13 uz osam skokova. Dvocifreni su bili Metju Strazel sa 11 poena, a Pol Lakomb je dodao 10.

BONUS VIDEO:KLASII NIKOLE JOKIA: Gde su sada igrai koji su birani ispred Somborca 2014?

BONUS SADRAJ

Knjiga o naem asu koja je izazvala veliku panju nosi naziv „Novak, pariske prie„. Proite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada nevienim fotografijamapredstavljen je ivot slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poruite jo danas ovo remek-delo koje e vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Originalni tekst