Majka poznate pevačice ne podržava njenu vezu sa Zoranom Marjanovićem.

Vest da je pevačica Indira Indi Aradinović u vezi sa Zoranom Marjanovićem, suprugom ubijene Jelene Marjanović, odjeknula je poput bombe. Njih dvoje su, podsetimo, „uhvaćeni“ na jednom bazenu u Beogradu, a Aradinovićeva na sve načine pokušava da opravda njihov prisan odnos.

S obzirom na to da je celokupna javnost u šoku i da se reakcije nižu, kako sada piše Blic, ni Indina majka, Florija Aradinović, nije blagonaklona prema ovoj vezi.

Foto: ATAIMAGES

 

Njena majka je u šoku. Umalo je šlog nije strefio kada je čula da su zajedno. Nikada neće podržati njenu vezu sa Zoranom – kaže izvor blizak porodici Aradinović i nastavlja.

– Danima je pričala sa njom, pokušavala je da je ubedi da raskinu, ali ne vredi. Indi se zaljubila i ne čuje šta joj se govori. Ne želi da posluša najbliže, i kako je rekla, ne planira da raskine vezu sa Zoranom – zaključuje izvor.

Foto: Zoran Sinko

 

Podsetimo, nakon što se vest o romansi Indi Aradinović i Zorana Marjanovića pronela medijima, za Informer su se oglasili i članovi porodice Jelene Marjanović.

Najpre, sestra pokojne pevačice, Teodora Krsmanović, istakla da je sa zetom nema blizak odnos i da se čuju isključivo u vezi sa detetom.

– Pojma nemam, ne pričam sa Zoranom o njegovom privatnom životu, iskreno. Čujem se sa njim samo u vezi sa detetom, ništa više ne znam o njemu. Ne znam ni da se Jelena družila sa Indi, bolje pitajte nekog drugog, jer ja ne znam ništa u vezi toga – izjavila je pevačicina sestra, Teodora.

Foto: Društvene mreže

 

Nakon toga se oglasila i Jelenina tetka, Ljubica Manojlović, koja, takođe, nije upućena u Marjanovićev emotivni život.

Ne, ne, ne znam ja o tome ništa. Ne znam ništa je tome, stvarno. Ne znam, ne znam stvarno, njegova privatna stvar, mene to ne zanima – rekla je kratko Jelenina tetka, Ljubica za Informer.

sledeća vest

Originalni tekst