SESIL, pas rase goldendudla, šokirao je svoje vlasnike Klajtona i Keri Lou, kada je sa stola uzeo i pogrickao 4 hiljade dolara koji su bili namenjeni za renoviranje.

УМАЛО ДА МЕ ЈЕ СРЧКА СТРЕФИЛА... И то се дешава - пас појео власницима 4 хиљаде долара (ВИДЕО)

Foto: Printskrin/Jutjub

U roku od 30 minuta od preuzimanja sredstava iz lokalne banke, pas je već pojeo gotovinu, ostavljajući za sobom samo neke pocepane komadiće novca.

– Ovaj pas, kunem se Bogom, uvek se dobro ponašao. I onda, odjednom Klejton vikne ‘Sesil jede 4 hiljada dolara’. Nisam mogla da verujem, umalo da me je srčka strefila – kaže Keri za Pitsburg Siti Pejper, a prenosi Gardijan.

Keri i Klajton opisuje svog psa kao opuštenog, smešnog, čudnog.

– On ne radi mnogo stvari koje psi obično rade, ne žvaće nameštaj ili odeću, zato smo bili dodatno iznenađeni kada je ovo uradio – rekao je Klejton, dok je Keri dodala:

– Nikada u životu nije pokušao da uzme bilo šta sa kuhinjskog pulta, čak ni sa stola. Mogli smo da ostavimo večeru i odemo u kuhinju i uzmemo vino, on ne bi dirao hranu.

Kontaktirali veterinara – prošao bez posledica, dobar deo novca su uspeli da vrate

Kada se „poslužio“ parama, uspaničeni par je kontaktirao veterinara da vide da li je psu potreban neki tretman. Srećom, s obzirom na veličinu psa, samo je nadgledan kod kuće.

Iz banke su im rekli da se nesreće sa psima često dešavaju, ali dok je serijski broj na novčanicama vidljiv, banke uzimaju nazad sažvakani novac. Vlasnici su tada prionuli na posao, lepili su deo novca i pokušavali su da spasu ono što se može – uspeli su da povrate skoro sve, odnosno samo 450 dolara je trajno uništeno.

(RT Balkan)

BONUS VIDEO: U CARSTVU BAMBUSA I ŠARGAREPE: Beba panda iz moskovskog ZOO vrta dobila novi smeštaj

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

90 DANA BEZ ODGOVORA: I dalje nema rezultata obdukcije za Stefana, Bojana i Igora - Priština i dalje krije kako su ubijeni Srbi u Banjskoj

90 DANA BEZ ODGOVORA: I dalje nema rezultata obdukcije za Stefana, Bojana i Igora – Priština i dalje krije kako su ubijeni Srbi u Banjskoj

PUNIH 90 dana prošlo je od tragedije u Banjskoj, 24. septembra, kada su u sukobu sa takozvanom kosovskom policijom stradala trojica Srba – Stefan Nedeljković (31) iz Zvečana, Igor Milenković (50) i Bojan Mijailović (30) iz Leposavića. Stefan, Igor i Bojan sahranjeni su nakon šest dana agonije kroz koje su prošle njihove porodice. Međutim, njihova agonija tog dana nije završena – tri meseca kasnije, oni i dalje ne znaju kako su stradali njihovi najmiliji – rezultata obdukcije ubijenih Srba još uvek nema, a nema ni naznaka da će ih uskoro biti.

27. 12. 2023. u 07: 00

Originalni tekst