Kako prenose mediji, Kerićeva porodica priprema žalbu na presudu Turčinu Alsinu Leventu, koji je izazvao saobraćajnu nesreću.

Informer/printscreen

Turčin koji je izazvao saobraćajnu nezgodu u kojoj je stradao kralj narodne muzike… 

Kerićeva porodica odlučila je da nastavi da se bori za pravdu, koju zaslužuju i on i njegov pokojni prijatelj i kolega Šaban Šaulić.

– Turčin je najpre osuđen na tri godine i tri meseca zatvora, a potom mu je kazna smanjena na tri godine. I prva presuda je bila skandalozna, a posle druge su svi izgubili nadu u ljudskost. Porodica Mirsada Kerića sada će uložiti žalbu Vrhovnom sudu u Nemačkoj i time će pokušati da donese pravdu stradalima – navodi izvor.

informer.rs

Pravda i dalje nije zadovoljena… mesto saobraćajne nezgode u kojoj su stradali Mirsad i Šaban

Podsetimo, saobraćajna nesreća dogodila se 17. februara 2019. godine na auto-putu kod gradića Giterslo, u blizini Bilenfelda. Pijani vozač Alsin Levent udario je otpozadi automobil u kojem su bili Šaban Šaulić, Mirsad Kerić i Slobodan Stojadinović, Šabanov kum. Kralj narodnjaka i Kerić su poginuli, dok je Stojadinović teško povređen. Kako su tada javili nemački mediji, Turčin je vozio automobil 193 kilometra na čas, a bio je pod dejstvom alkohola (0,8 promila) i marihuane.

Suđenju i izricanju presude prisustvovali su Šabanova udovica Gordana, kao i deca Mihajlo i Sanela. S njima je pravdu čekao i sin poginulog Mirsada Kerića.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst