Televizija Pink i njen vlasnik Željko Mitrović navikli su nas poslednjih trideset godina na raznorazne promiskuitetne ličnosti zabrinjavajućih duševnih stanja i gotovo da smo kao normalnost prihvatili najprimitivnije tvorevine koje se ni u samom paklu nisu mogle isprojektovati.

Ne prođe dan da neki Željkov delegat ne zablista sa ekrana i obasja domaću medijsku scenu, unoseći nemir, šizofreniju i sumanute misli u glave zombiranih i od teške zavisnosti obolelih gledalaca.

Štafetu ludila televizije Pink od svog dolaska sa ponosom nosi Jovana Jeremić, pridruži joj se ponekad i Sarapa, a na druženje svrati i Dragan J. Vučićević, ali osim ovih iskusnih lavova i hijena tu su i pojedinci koji kopaju i rukama i nogama kako bi skrenuli pažnju i postali prepoznatljivo lice TV kanala koji se proslavio na nedostatku stida, provokaciji blamaže i pristojnog ponašanja.

Jedan od njih je i reporter jutarnjeg programa, izvesni Filip, koji upravo prati tu liniju senzacionalizma, enormnog truda i nedostatka stida kako bi zapao u oči gledaocima ružičaste televizije i dokazao svoj novinarski dar.

U susret najradosnijem hrišćanskom prazniku ovaj reporter se obukao u nešto nalik uskršnjem zekonji, s tim da ovaj ružičasti Željkov zec ne deluje kao neko ko slavi vaskrsenje sina Božijeg. Ne bi bilo pogrešno tumačenje kada bi se ovo originalno uključenje smatralo nemilosrdnim atakom na sva ljudska čula istovremeno.

Bora Konj je na svom Fejsbuku postavio kratki isečak iz Deine i Sarapine šarenice, u kojoj dominira pomenuti Filip, uz komentar „pakao“. To zapravo i jeste prva asocijacija za vreme i nakon gledanja snimka.

Dea je sasvim u pravu, koliko god da Željko plaća ovog reportera jednostavno je premalo za ovakav entuzijazam i urođeni talenat za lošu foru.

Željko, aman, imaj srca. Jedan čovek željan ljubavi i love skakuće ti po televiziji u želji da bude primećen. Aj što po nama uriniraš tri pune decenije, ali ignorisanje Filipove povišice ti nećemo oprostititi. Tvoje zagledane ovčice.

Najveći svetski inovator DJ Žex i svi njegovi patenti za masovno uništenje moždanih ćelija

Original Article