Pjevačica Dragica Radosavljević Cakana, koja je već četvrt vijeka u skladnom braku sa suprugom Nebojšom Negićem, u ispovijesti priznala je da nije oduvijek u njihovom odnosu baš sve bilo med i mlijeko.

Poznata folkerka je ispričala da je, kao mlađa, životnom partneru znala da priredi ljubomorne scene, a bila je spremna na sve da bi ga spriječila da je prevari, pa čak i da ga maskirana uhodi po gradskim kafanama.

Ipak, tvrdi da je vrijeme kada je provjeravala Nešu odavno prošlo jer je nesigurna u njihovu ljubav bila samo na početku veze, ali li je to brzo prevazišla.

-Jesam, provjeravala sam ga, ali to je bilo prije 25 godina, ali tu provjeru bolje nikome da ne pričam (smijeh) – rekla je Cakana, ali je odlučila da sve ispriča.

-Blam me je kada se sjetim kako sam bila luda. Prosto sam osjetila u stomaku da moj muž nešto radi. To je bio alarm. Maskirala sam se sa drugaricom. Stavila sam kratku crvenu periku i crveni karmin da me ne prepozna. Sjela sam negdje u ćošak u mraku. Posmatrala sam šta se dešava, koja je to žena s njim u društvu, šta rade, koliko su prisni, kako pričaju. Sve pod lupom. Nikada nisam reagovala prije vremena i da je prerano da ga uplašim.

Pjevačica je, kako dalje priča, toliko znala da se uživi u ulogu detektiva da od nje nije imao mira ni danju ni noću.

-Bila sam loše obučena, kao da sam došla iz studentskog grada. Sva odrpana i neprimjetna, s nekim naočarima za vid. Kada mi je prekipilo, ustala sam i sve skinula sa sebe i pokazala se. Nisam nikada dopuštala da dođe do veće scene. Prekidala sam ih prije nego što bi došlo do velike drame. On kaže: “Šta ćeš ovdje, Cale”, a ja mu odgovorim: “Polazi kući”. Svi smo se na kraju smijali. U životu to više ne bih uradila. Ipak je to bilo prije dvije i po decenije. Bilo je i momenata kada sam mu provjeravala mobilni telefon. Legne da spava, a ja glumim detektiva. Uzmem, pa sve prevrnem. Poslije ga pitam ko su osobe iz imenika. Sada toga više nema jer smo zreli ljudi. Nema više ljubomore, vjerujem mužu, kao i on meni – zaključila je Cakana.

Radosavljevićka je već jednom pokazala izlive ljubomore i to javno. Naime, ona je bila žrtva skrivene kamere u emisiji “Nemoguća misija”.

Ekipa emisije koja se svojevremeno prikazivala na televiziji Pink je, uz pomoć njenog supruga Neše, namjestila situaciju u kojoj je Cakana povjerovala da je muž vara.

Naime, ona je došla u restoran da bi ugovorila nastup na svadbi. S budućim mladoženjom i vlasnikom objekta krenula je u obilazak i tada je na parkingu ispred jednog bungalova vidjela automobil supruga, koji je bio unutra sa glumicom Monikom Kiš.

Folkerka je tada provalila u jednu od drvenih kućica, ubjeđena da mu je ona ljubavnica. U jednom momentu je čak počela i da tuče muža, a onda je produkcija izletjela s ogromnim natpisom “Nemoguća misija” i svima je laknulo.

(Express/Kurir)

Originalni tekst