Iako se u javnosti predstavljala kao pevačica, to je, po svemu sudeći, bio samo paravan za posao kojim se zaista bavi.

To je i policija sumnjala, pa su je prema saznanjima Kurira mesecima pratili, i u sredu veče uspešnom akcijom stavili lisice. Emina je uhapšena sa prijateljicom N.N protiv koje je podneta krivična prjava zbog sumnje da je posredovala u vršenju prostitucije.

Printscreen/Instagram

Starleta je uhapšena sa drugaricom

Njih dve su kompletno sređene od glave do pete došle u hotel na dogovoren se*s, na Banovom brdu, ali su ih u sobi umesto klijenata dočekali pripadnici MUP-a. Prema našim saznanjima, policajci sektora Javnog reda i mira odmah su im stavili lisice na ruke i odveli na saslušanje u stanicu gde su dočekale zoru.

Starleta i njena koleginica su registrovane kao prostitutke, a napisana im je odgovarajuća krivična prijava. Krivična prijava ide u redovnom postupku, tako da su obe puštene na slobodu.

I jedna i druga su aktivne na društvenim mrežama na kojima kače svoje provokativne fotografije. Sa druge strane, Emina je bila prisutna i u medijima gde je u razgovorima isticala kako ceni prave vrednosti, porodicu i žestoko se protivila kada je pitaju za mišljenje o najstarijem zanatu.

BONUS VIDEO:

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst