Uhapšen naoružani muškarac za kojim se tragalo u Tuzli zbog pucnjave iz automobila u pokretu 1Foto: Franz P. Sauertejg / Pixabay

U tuzlanskom naselju Miladije večeras je došlo do pucnjave iz automobila u pokretu. Nakon pucnjave, bežeći od policije osumnjičeni je slupao dva automobila. On je nekoliko sati nakon početka potere i uhapšen.

Kako saznaje tuzlanski portal Balans, osumnjičeni je od ranije poznat policiji po nasilničkom ponašanju, a 2011. godine je i uhapšen, zajedno sa svojim bratom, zbog prodaje droge, javlja N1 BiH.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Povezane vesti

Najnovije

Region

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. i 9. jun 2024.

Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.

– Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

Originalni tekst