Aleksandra Mladenović sinoć je doživjela neprijatnu scenu kada je sinoć na proslavi rođendana prijatelja ugledala svog bivšeg partnera Isaka Šabanovića s kojim nije u najboljim odnosima.

  • Aleksandra se na rođendanu pojavila u društvu svoje kume i koleginice Vanje Mijatović, a kada je ušla u salu doživjela je šok. Ona uopšte nije znala da će tamo biti i Isak, sa kojim ne razgovara od raskida. Odmah je otišla na potpuno drugu stranu, kako se slučajno ne bi našli jedno drugom u blizini i Isak je nju primijetio, ali nije prišao da se pozdravi sa bivšom djevojkom. Nekoliko njegovih drugova mu je reklo da ode i da joj se javi, ali on to nije želio, jer kako im je rekao, “odmah bi počele da se prave neke priče, a on to ne želi” – ispričao nam je izvor sa lica mjesta.

Podsjetimo, Aleksandra i Isak raskinuli su poslije samo četiri mjeseca zabavljanja, za Kurir je izjavila da je Isak bio “njena najveća greška”.

  • Nema zle krvi među nama, stvarno. Prosto, ne želim nikakav kontakt s njim. Od svih momaka sa kojim sam bila do sada, on je moja najveća greška. To slobodno mogu da kažem. Znam da će svi ovo sada prenijeti. On je moja najveća greška, zato što on zna o čemu ja pričam. Neće njega ovo što sam rekla sada iznenaditi. Nisam raspoložena da pričam o tom prethodnom iskustvu. Lično sam ja izgovorila da ne želim kontakt sa Isakom i stojim iza toga. Želim mu sve najbolje u životu, samo što dalje od mene. Ne želim da otvaram tu temu, vjerovatno shvatate da me je povrijedio, čim ovako govorim – zaključila je ranije Aleksandra za medije

(Express / Pink.rs)

Originalni tekst