Udovica Marinka Rokvića svojim brojnim talentima i inspirativnim objavama na društvenim mrežama nikog ne ostavlja ravnodušnim, a njen Instagram nalog veoma je praćen upravo iz razloga što se tamo mogu naći savjeti zlata vrijedni.

Uglavnom se u istim pronalaze pripadnice nježnijeg spola kojima je prirodni izgled Slavice Rokvić takođe tema interesantna za komentaranje, pa često nailazimo i na njene beauty trikove kojima uspijeva da održi mladolikost i svježinu.

Da je takođe i u odličnoj formi i da se može pohvaliti besprijekornom linijom saznali smo putem njenog Instagrama gdje je objavila sliku sa plaže prije izvjesnog vremena.

Leđima okrenuta objektivu pozirala je u atraktivnom kupaćem kostimu na pruge i ostavila mnoge bez daha posebno jer su rijetke prilike da je vidimo u ovakvom izdanju.

Zategnuto tijelo i savršen struk prvo je što zapada za oko na ovoj fotografiji, te ne treba da čudi što je izazvala ogromnu pažnju i što je izgled Slavice Rokvić tema o kojoj se polemiše na društvenim mrežama.

Komplimenti su bili neizostavni, jer očito je da ova dama i te kako vodi računa o sebi, te izgleda sjajno bez bilo kakvih filtera i fotošopa.

(Express/Espreso)

Originalni tekst