Alma je jednom prilikom za medije otkrila da se odrekla estrade kao i da ne želi više da peva, ali i da redovno ispunjava svoje bračne obaveze.

– Što se tiče estrade, oprostila sam se od nje. Bar godinu dana. Ne želim više da pevam jer sam se uverila da postoji i drugi, bolji život koji mogu da izgradim. Ovde mi je prelepo. Uživam sa svojom prijateljicom, a redovno ispunjavam i sve svoje bračne obaveze – rekla je Alma za bosanski magazin “Advise 201”.

Ova bosanska pevačica je ispričala i da je svom suprugu 23. žena i da ima potpunu slobodu.

– Ja sam mu 23. žena. Ko da on zna gde je koja od nas (smeh). Ako mislite da se šalim, varate se. Zapravo neću nikoga ni u što ubeđivati. Ali obećavam vam da ćete prvi imati fotografije s mojim šeikom. Mislim da ću enact kraja života ovde ostati. Došla sam u najbogatiju zemlju na svetu i tu ostajem živeti. Neću zaboraviti ni Bosnu, ali ovde ću se vratiti. Tek sada dišem slobodno – rekla je Alma tada koja je poznata po hitu “Bezobrazno”.

Alma je jedno vreme bila je jako aktivna na društvenim mrežama, redovno delila fotografije iz teretane kao i trenutke njene svakodnevice, ali, odjednom, sve to je stalo. Alma se, ako je suditi po društvenim mrežama, vratila u Bosnu. Dugu kosu je skratila, ali se nije ni malo promenila.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst