UDALA SE ZA 23 GODINE STARIJEG! Igrala je MALU ZONE, danas je OZBILJNA RIBA! Muža je upoznala preko PEVAČA, a glumu NIJE ZANEMARILA (FOTO)

0
45

Publika je Janu Milosavljević upoznala kada je igrala malu Zone u popularnoj filmskoj adaptaciji. Svoju debitantsku ulogu dobila je kao devojčica, a upravo ona je odredila dalji put njene glumačke karijere.

NIJE JOJ DOŠAO NA VENČANJE! Ovo je ćerka Aleksandra Berčeka – bila je u BRAKU SA POZNATIM PEVAČEM, pa PUKLO! Glumac nikada nije podržao tu VEZU (FOTO)

NIJE JOJ DOŠAO NA VENČANJE! Ovo je ćerka Aleksandra Berčeka - bila je u BRAKU SA POZNATIM PEVAČEM, pa PUKLO! Glumac nikada nije podržao tu VEZU (FOTO)

LJUBI 18 GODINA STARIJEG MUŠKARCA! Naša glumica uživa u ljubavi sa ADVOKATOM – imaju dvoje dece, a ćerki su dali IME koje još niste čuli u SRBIJI!

LJUBI 18 GODINA STARIJEG MUŠKARCA! Naša glumica uživa u ljubavi sa ADVOKATOM - imaju dvoje dece, a ćerki su dali IME koje još niste čuli u SRBIJI!


NIJE JOJ DOŠAO NA VENČANJE! Ovo je ćerka Aleksandra Berčeka - bila je u BRAKU SA POZNATIM PEVAČEM, pa PUKLO! Glumac nikada nije podržao tu VEZU (FOTO)


NIJE JOJ DOŠAO NA VENČANJE! Ovo je ćerka Aleksandra Berčeka – bila je u BRAKU SA POZNATIM PEVAČEM, pa PUKLO! Glumac nikada nije podržao tu VEZU (FOTO)

sledeća vest

Iako je snimila još par projekata sa Šotrom, roditelji se ipak nisu slagali sa tim da Jana uđe u svet glume tako mala.

Youtube Printscreen/Zona Zamfirova

Ona je ćerka Neše Milosavljevića iz benda "Galija", koju ima sa bivšom suprugom Stanislavom.

Jana se rodila 1990. godine, a s obzirom na to da se moj brak sa njenom majkom ubrzo nakon toga raspao, slabo smo bili u kontaktu sve do 2000. godine. Jana studira glumu na akademiji u Novom Sadu. Svu svoju decu učim važnoj životnoj lekciji, a to je da svaki čovek mora posedovati određenu odgovornost prema slobodi – rekao je pre nekoliko godina za "Stori".

"IZGUBIO SAM 30 KILA, počeo sam NAGLO DA MRŠAVIM…" Tihomir Arsić boluje od OPAKE BOLESTI – Ne znam KOLIKO MI JE OSTALO, ali preostalo vreme ću pomagati ljudima!

IZGUBIO SAM 30 KILA, počeo sam NAGLO DA MRŠAVIM... Tihomir Arsić boluje od OPAKE BOLESTI - Ne znam KOLIKO MI JE OSTALO, ali preostalo vreme ću pomagati ljudima!

VARLJIVO LETO '68 SNIMLJENO JE ZA 23 DANA, a evo zbog čega su STALNO PREKIDALI kadrove! Štimca pamte po MESI-MESI sceni, a evo kako danas na to reaguje!

VARLJIVO LETO 68 SNIMLJENO JE ZA 23 DANA, a evo zbog čega su STALNO PREKIDALI kadrove! Štimca pamte po MESI-MESI sceni, a evo kako danas na to reaguje!

Nenad kome su porodične vrednosti uvek bile na prvom mestu, a veliku podršku brata Predraga sa svojih muzičkih početaka pretvorio je u saradnju sa grupom Galija, pošto je njegov stariji brat kao tekstopisac učestvovao pri stvaranju nekih pesama.

Jana koja važi za prelepu glumicu je privukla pažnju i kada je igrala Irenu, asistentkinju Dubravke Mijatović, u seriji Dragana Bjelogrlića "Žigosani u reketu". Zanimljivo je da u istoj seriji igra i ćerka Radeta Šerbedžije Lucija, koja je bila udata za Janinog sadašnjeg supruga Filipa Gajića.

Foto: instagram/janamilosavljevic90


Pogledaj galeriju

Jana i Filip dokaz su da ljubav ne pita za godine. Njih dvoje upoznali su se na inicijativu Ramba Amadeusa, a prošle godine dobili su sina Joakima.

Joakim je Janino prvo, a Filipovo četvrto dete. Glumac i reditelj iz prvog braka ima 17-ogodišnju Nataliju, a iz drugog, sa Lucijom Šerbedžijom, Sergeja (10) i osmogodišnju Anastasiju, navodi Pulsonline.rs.

Pratite nas na društvenim mrežama
PROČITAJTE JOŠ

Original Article