„Ljubav s Nebojšom se desila na prvi pogled“, kaže voditeljka jutarnjeg programa Informer televizije Ana Mandić, koja je proteklog vikenda izgovorila sudbonosno „da“ direktoru TV Arena Nebojši Žugiću.

Šarmantna voditeljka podelila je utiske sa venčanja sa našim čitaocima.

– Kada shvatiš da želiš da provedeš ostatak svog života sa nekim, želiš da ostatak tvog života počne što pre! – priča Ana za Informer i otkriva da ranije nije verovala u ljubav za ceo život, ali se sve promenilo nakon sudbonosnog susreta sa Žugićem:

Foto: Privatna arhiva

 

– Mislila sam da brak nije za mene, ali našla sam osobu koja je ista kao ja i s kojom jedva čekam svaki segment života. Toliko dobrote, posvećenosti, ljubavi i nežnosti, akcije i razumevanja pogledom, poverenja, smeha i kreativnosti ima u jednoj osobi koja ne prestaje da me iznenađuje i ulepšava mi svaki novi dan… Ovo je bila ljubav na prvi pogled i svakoga dana smo sve više zaljubljeni.

Bajkovito venčanje

Foto: Privatna arhiva

 

Lepa mlada prisetila se kako su tekle pripreme za svadbu, kao i najdirljivijih trenutaka sa venčanja:

Sve smo organizovali za rekordnih mesec dana. Kada sam zvala salon za venčanice, mislili su da tražim za narednu godinu. Bilo je bajkovito sve – od veridbe do venčanja. Nebojša i moja svekrva su održali dirljiv govor, a ja sam u svom istakla da svako treba da veruje u snagu ljubavi i da tada ne postoji nemoguće. Ispred hrama smo iz ruku pustili bele golubove, koji predstavljaju ljubav i mir, početak novog života. Odleteli su u istom pravcu, što je dobar znak. Najemotivniji trenutak mi je bio naš prvi susret ispred zgrade, kada je došao po mene. Svi su se složili da nikada nisu videli veselijeg mladoženju i da je energija među nama bila fantastična – priča Ana.

Foto: Privatna arhiva

 

Voditeljka priznaje da je imala tremu.

– Nakon prelepog čina crkvenog venčanja u Hramu Svetog Save, imali smo svadbu koja je bila vesela, sa više od 300 nasmejanih i nama najvažnijih ljudi. Kako sam radila do samog vikenda, tako me je tek veče pre svadbe stigla pozitivna trema. Svaki detalj svadbe je imao simboliku koju smo zajedno osmišljavali. Od pozivnice do dekoracije sale, izbora pesama, mesta za naš najlepši dan, poklona za goste, sve je bilo brendirano našim likovima, a na svadbi sam prvi put zapalila baklju – priča Ana i otkriva kako će se ubuduće predstavljati:

– Prvo naredno Info jutro pozdraviću gledaoce kao Ana Mandić Žugić!

Nismo popili ni kap alkohola

Retko koje veselje kod nas može da prođe bez alkohola, ali voditeljka nam je otkrila da ona i njen suprug na svadbi ništa nisu pili!

– Mi smo jedini mladenci koji nisu popili ni kap alkohola na svojoj svadbi, nismo ništa pojeli, nismo seli na svoje mesto… Igrali smo sve vreme. Atmosfera je bila fantastična, tražili smo što veseliju i moderniju muziku, koju je upotpunio saksofon. U braku ćemo biti samo jači, bolji, nedodirljivi, svaki dan ulagaćemo u našu ljubav i naš odnos.

On će biti novi voditelj

sledeća vest

Hronika

U policajca ispalio pet hitaca, poslednjim metkom ga overio u glavu!  Krvnik OVK još u bekstvu, sumnja se da je pobegao u Republiku Srpsku!

Hronika

U policajca ispalio pet hitaca, poslednjim metkom ga overio u glavu! Krvnik OVK još u bekstvu, sumnja se da je pobegao u Republiku Srpsku!

Vjekoslava Ilića poznajem, on je sjajan čovek i moj dobar drug. Ja sam sinoć bio na pumpi kada sam čuo pucnjeve, nekih dobrih desetak pucnjeva, mislio sam da su petarde, kaže drug Vjekoslava ilića, koga je, kako se sumnja, Albanac Faton Hajrizi teško ranio, a ubio njegovog kolegu Nikolu Krsmanovića (34) kod Loznice.

Draži mi je grob nego zatvor! Jeziv snimak ubice policajca iz Loznice: Nemam nameru da se predam Ranjeni policajac ispričao kako je došlo do napada! Oglasio se direktor policije RS o ubistvu policajca u Loznici! Nastavljamo potragu u Banjaluci, Bijeljini i Zvorniku!

JOŠ Hronika VESTI

Originalni tekst