Aleksandra Subotić objelodanila je da se udala za dugogodišnjeg partnera Petra Raspopovića.

Naime, Subotićka je pratiocima na društvenim mrežama priredila nagradni kviz u kom su odgovarali na pitanja vezana za njen život.

Jedno od pitanja je glasilo i: “Koliko sam se puta udavala dosad?”, pri čemu je tačan odgovor bio: “Jednom zaista i jednom fejk”.

Aleksandra je, podsjetimo, imala lažno vjenčanje sa Davidom Dragojevićem pred kamerama rijaliti šou-programa “Parovi”, pri čemu se par godinama držao priče da je svadba bila prava. Istinu o lažnoj trudnoći i gubitku bebe pred kamerama je nešto kasnije otkrila sama produkcija ovog TV formata, uz isticanje da je Subotićka od samog početka znala da je test negativan, te da je “pristala da igra igru”.

Aleksandra je potom uplovila u romansu sa novosadskim biznismenom Petrom Raspopovićem Pecom nakon što ju je Dragojević prevario sa starletom Anom Korać pred kamerama rijaliti šou-programa “Zadruga”.

Par je, potom, dobio i sina. Podsjetimo, doživjeli su najveću krizu kada je Peca uhvaćen sa Aleksandrinom drugaricom Majom Marinković, kada se nakratko i rastao. Subotićka je ipak odlučila da Vijagri oprosti prevaru.

(Express/Kurir)

BONUS VIDEO

Originalni tekst