Prema pisanju regionalnih medija, Stanija Dobrojević se udaje, a planira svadbu na Kribima kako priča dobro obaviješteni izvor. Starleta je već nekoliko mjeseci u vezi s momkom koji je porijeklom s naših prostora, ali živi i radi u inostanstvu.

– Stanija je raskinula s dečkom s kojim je bila u vezi od prošle godine, poslije razlaza s Markom Markovićem, ali nije dugo samovala. Poslije samo nekoliko nedjelja „pala“ je na momka koji je s naših prostora, ali živi i radi u inostranstvu i ima 38 godina kao i ona. Njen izabranik zbog posla često putuje u Ameriku, gdje su se i upznali. „Odlijepila“ je za uspješnim biznismenom, a on je drži kao malo vode na dlanu! Skoro nije bila toliko zaljubljena, pa me ne čudi što je poslije samo nekoliko mjeseci počela da planira budućnost s njim. Čezne da se uda i da rodi dijete, otkriva Stanijina drugarica.

Ona dodaje da je atraktivna starleta već dobila vjerenički prsten.

– Pozvala me je prošlog mjeseca i rekla mi da se vjerila! Ispričala mi je da je s dečkom bila na odmoru u Las Vegasu i da ju je tamo zaprosio. Pripremio je romantičnu večeru na balkonu hotela u kojem su odsjeli i izvadio prsten. Oduševila se! Sad su zajedno u Majamiju i tamo će ostati do svadbe. Malo mi je sve to djelovalo prebrzo, pa sam je pitala da li je trudna, ali mi je rekla da nije, piše kurir.

Prema njenim riječima, romantičnom vjenčanju prisustvovat će samo najbliži članovi porodice.

– Čim se vjerila, pozvala je majku Slavicu i brata Sanija. Rekla im je da priprema vjenčanje na Karibima, kao i da će im poslati avionske karte. Iznenadila sam se što je odlučila da sve bude na obali mora, pred malim brojem ljudi, jer mi je ranije pričala kako želi veliku i glamuroznu svadbu. Očigledno je odustala od toga.

Mada će vjenčanje biti intimno, starleta ipak želi bajku.

– Sad je u potrazi za dekoraterom, jer želi da sve bude u njenoj omiljenoj roze boji. Čak će imati i roze cvijeće u kosi. Kaže da će ona biti Barbi, a mladoženja Ken – priča Stanijina prijateljica.

Originalni tekst