Voditeljka Jovana Jeremić nekoliko meseci uživa u ljubavi sa biznismenom Draganom Stankovićem, koji se jutros uključio u program.

Dragan se prisetio njihovog upoznavanja i poklona koji joj je dao.

Foto: Instagram printscreen

 

Kao što znate, prošle godine sam dao dukat vašoj koleginici, sada mojoj devojci, večnoj saputnici nadam se. Poželeo sam joj da nađe večnu ljubav i mislim da nas je Bog spojio baš na ovaj dan – rekao je Dragan i dodao:

Moja izabranica je za mene najbolja. Želim joj mnogo više uspeha i molim vas da je pustite ranije sa Pinka, da dođe da mesi česnicu, jer je to vežbala prethodnih dana i sjajno joj ide. Majka ju je rodila za sve.

S obzirom na to da ju je nazvao „večnom saputnicom“, Stanković joj je očigledno dao do znanja da je spreman na sledeći korak, pa se čini da je samo pitanje vremena kada će joj staviti prsten na ruku, te odvesti kod matičara.


Oni će se boriti za ostanak u rijalitiju: Učesnici i gledaoci rekli svoje, elitar ostao zatečen nominacijom

sledeća vest

Planeta

Rusi oborili rekord! Šok proročanstva za 2024. godinu! Indija je nova Kina, Saudijci kupuju Ligu šampiona, Kenedi u Beloj kući... (VIDEO) Rat na Arktiku nije još ni počeo, a Rusija već pobeđuje! Britanski Dejli Mejl neće da ćuti, istina je bolna, ali...

Tačno tako

(VIDEO) Rat na Arktiku nije još ni počeo, a Rusija već pobeđuje! Britanski Dejli Mejl neće da ćuti, istina je bolna, ali…

Klimatske promene otvaraju put novom međunarodnom sukobu za dominaciju na Arktiku, koji će suprotstaviti velike sile jedne protiv drugih, piše „Dejli Mejl“. Istovremeno, kako se navodi u članku, dok se Zapad suočava sa brojnim problemima u odbrani svojih interesa na krajnjem severu, Moskva je, zahvaljujući svojoj najvećoj floti ledolomaca, ispred ostalih konkurenata u trci za dominaciju u ovom regionu.

Opaka igra duboke države - Epstajnove tajne kao oružje protiv Trampa! On ne sme u Belu kuću, ni po koju cenu! (VIDEO) Izrael traži od SAD da uđu u rat protiv Irana! Ako Bajden ispuni zahtev, svet čeka neopisiv pakao!

Originalni tekst