Slaa Lazi Bokovi, takmiarka koja je u nedelju napustila „Elitu“, vratila se u porodini dom suprugu, koji ju je ponovo zaprosio tako to joj je poslao prsten u rijaliti.

Slaa je napustilavelelepnoimanjeu imanovcima odlukom glasova publike, a napolju ju je saekala porodicauprkos tome to se plaila kako e svi reagovati na njeno uee u rijalitiju.

Sada ve biva uesnica „Elite“ jenakon izlaska iz Pinkovog imaginarijuma nastavila sa velikim planovima koje je imala i pre ulaska.

esto si isticala da ti mnogo nedostaju deca i suprug, kako su reagovali na tvoj povratak kui?

– Da, jako su mi nedostajali, Mile i Mateja su doli po mene, a Ivka kad me je videla samo to se nije rasplakala od sree, sve vreme je govorila: „Konano mamice da te vidim“.

Je l’ ti je Mile neto zamerio, kako on gleda na tvoje ueei da li se sprema ta druga svadba o kojoj se prialo tokom „Elite“, s obzirom na to da ti je poslao prsten?

– Zamerio mi je malo Manuela, nije mu to ba bilo prijatno, a to se tie mog uea, zadovoljan je im me je doekao sa osmehom, sve je okej. Svadba se sprema naravno.

Da li si po izlasku odgledala neke video-snimke, ima li neko da te je razoarao ili pak, oduevio?

– Odgledala sam neke koji su mi bili bitni to se tie Teodorinog i mog odnosa,mene moe da razoara samo neko bitan meni,a to sam ve rekla Teodora Deli moje najvee razoarenje.A oduevilo me jeste dosta njim izdvojiu par ljudi,a to je naravno Lejdi, Matora, Ivan, Jeca, Terza i Milena.

Rada Manojlovi za Informer nakon vesti o novom deku: Evo ko je zgodni frajer sa kojim je uhvaena!

sledea vest

Originalni tekst